IMAD Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 (edited) 1. Numele tau din joc: IMAD 2. Numele jucătorului reclamat: Haking13 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: O zi frumoasa , mi-am dorit si eu sa cumpar un plot pe sectiunea GTA cu suma de 50K de la asa zisul Haking13 care nu s-a tinut de promisiune , mai multe detalii in videoclip . 4. Martori: - 5. Sectiune: G.T.A 6. Dovezi - Poze: Mai jos aveti un videoclip full cu tot ce s-a intamplat , doresc sa mi n-apoieze banii sau chiar sa-mi dea plotul ! Edited May 2, 2020 by IMAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ge010 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 (edited) ... Exista /as help ... acolo e o comanda special pt vandut as-uri Edit: Normal ca ti-ai luat scam Edited May 2, 2020 by ge010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nf7t Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Ok, o sa vorbesc cu respectivul, dacă nu îți dă pilotul ii iau 50 k și ți dau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts