PuurpledShefuTau Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 1. Numele tau din joc: klim_god 2. Numele jucătorului reclamat: BlackForest99 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mute permanent aiurea... , eram si eu am sarit la pvp am murit si cand vr sa scriu vad ca am mute si cand ma uit mai sus vad ca scrie ca am primit mute perm de la Black pe motiv default . 4. Martori: Eu si poza. 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/0M0FUKb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ItzAssassinPvP Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Ti-am dat mute din greseala. dupa am vazut ca am gresit ti-am dat unmute . am gresit persoana atata tot. din moment ce ti-am dat unmute pt ca am gresit nu inteleg dc umpli forum-ul cu reclamatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted May 3, 2020 Author Share Posted May 3, 2020 1 La mana nu ai vazut ca ai gresit , ca eu tot ziceam pe ac nu ma baga nimeni in seama pana m-a bagat h1mo dupa hackyoumyra... , si ti-a spus el Link to comment Share on other sites More sharing options...
G1cu Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Se mai intampla sa dai din greseala Mute Permanent, dar dupa cum cred eu vezi direct ca ai gresit nu astepti sa iti faca zica Membrii Staff ca ai gresit Asta e parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Reclamatul nu mai face parte din staff. Multumim pentru reclamatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts