RacerX80 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 MODEL 1. Numele tau din joc: RacerX80 2. Numele jucătorului reclamat: NeverVAC 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: abuz de putere. 4. Martori: da 5. Sectiune: GTA 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/MQi8CwE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebicuu Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Asteapta sa vina , si sa dea poza cu dovada muteului , poate a scris cv mai sus pe chat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Abuz de putere? https://imgur.com/a/GGQpKRP Eu zic ca e injosire staff, imi zici ca nu te ajut daca nu iti dau coordonatele de la contrabandist. Aia nu se mai vede, dar rog pe cineva sa se uite in loguri. Nu sunt obligat sa-ti dau tie locatia exacta a unui contrabandist si nu sunt obligat sa-ti dau iteme. Rog un tehnic sa se uite in loguri la ora din imaginile puse de mine sa va convingeti. Peste vreo 5 minute de la mute ai inceput sa-mi dai mesaje cu limbaj vulgare in ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebicuu Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Acum 7 minute, Sebicuu a spus: Asteapta sa vina , si sa dea poza cu dovada muteului , poate a scris cv mai sus pe chat Aparent nu vedeam linkul , dar este sanctionat corect deci Link to comment Share on other sites More sharing options...
nf7t Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Reclamatul are dovezi, sunt dovezi si mai multe in loguri, am verificat acuma, din pacate singurul meu raspuns este acesta, ce a facut el nu este abuz de putere!! Cu respect va multumeste echipa Addicted2!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Mute-ul a fost acordat corect, iti voi pune mai jos o regula. L-ai facut pe Never inutil pentru ca nu ti-a dat o informatie pe care se presupune ca trebuie sa o descoperi tu singur, e ca si cum te-ai duce pe SkyPvp si ai injosi staff-ul pentru ca nu iti spune unde este semnul cu diamante sau mai stiu eu ce. 23.Nu aveti voie sa injositi staff-ul sub nicio forma (da-mi jail; toxicitate).Mute 15 minute / Kick 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts