Cobra -_- Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 1. Numele din joc: TheUnicornMaster 2.Numele jucatorilor reclamati: kangolist si Optimus 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Stateam seara pe la ora 2 si cv pe serv dintr o data prietenul meu OriginalEh, s-a adresat catre optimus cu apelativul "fata mea", dupa care a primit de la kangolist si mute si kick(nu spun ca nu merita mute, dar nu mute asa mare si kick). Apoi eu am intrebat de ce s-a ajuns la asa ceva, cand putea sa-i dea un avertisment, nu direct si aia si aia... Apoi kangolist suparat fiind ca eu mi-am permis sa-i iau apararea, a adus motivul ca eu am "cod" in minecraft si m-a amenintat ca daca nu-l las in calculator primesc jail. I-am facut pe plac, i-am dat Teamwiever-ul si a intrat in calculator, desigur nu a gasit nimic.(ca o paranteza, cand s-a teleportat la mine, eu ma uitam pe yt si eram in aer, el m-a lovit si puteam sa mor ca eram la ceva inaltime, si nu s-a intamplat o data s-a intamplat de doua ori). Nu mi se pare normal sa fie o atitudine asa de superioritate din partea adminilor, va rog sa luati actiune. Mai tin sa mentionez ca pana acum, kangolist a avut aceeasi atitudine de superioritate, bagandu-se in mai multe discutii pe care le aveam eu pe chat si el credea ca vorbesc cu el si-mi dadea mute sau ma ameninta cu banul, dar le-am rezolvat, pana la urma intelesese in acel moment, dar tot vad ca, continua cu aceeasi atitudine. Multumesc frumos. 4.Martori Originaleh, Leixner 5. Server: Survival 6.Dovezi: https://imgur.com/a/RKnbkyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christiann Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Deseori multi jucatorii au impresia ca noi, ceilalti membrii staff actionam in favoarea colegilor nostri, ei bine, nu. Se actioneaza conform regulamentului. Nici voi ca si jucatori dar nici ei ca si membrii Staff nu ati procedat corect. Unde nu exista respect nu exista nimic, unde nu exista egalitate exista superioritate. Intr-o oare care ordine de idei, citez ceea ce a spus @Edy15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangolist Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Buna ziua TheUnicornMaster, dupa cum se revede in pozele tale am dat mute pentru toxicitate, deoarece el sau eu sau chiar noi nu suntem fetitele nimanui ! Este un limbaj de prost gust care nu il tratez ca atare nici eu si nimeni altcineva, chiar daca am trecut cu vederea la multe aseara la ce se vorbea aseara pe chat, chestia aceasta mi-a atras atentia si cum a spus nu inghit astfel de glume la adresa mea sau a colegiilor mei. Vorbeai despre superioritate? Daca eu iti spun sa-ti vezi de treaba ta sau a voastra nu inseamna grad de superioritate imi fac treaba si nu e treaba nimanui cui am dat eu mute sau kick, de aceea exista forum pentru reclamatii si sa ajungem la o decizie/punct. Mai spuneai ca am dat in tine ? Da, desigur sunt pe laptop si am touchpad-ul activat si de multe ori il ating si de aceea ai fost lovit de mine, mi-am cerut scuze cand te-am lovit fara sa vreau, nu poti aduce subiecte de gen-ul doar pentru ca te lovesc O DATA, DE DOUA ORI. E cu totul altceva daca te omoram. Vorbeai de ce ai fost luat la control ? Deoarece este treaba mea si a celor din STAFF sa facem chestia asta cand presupunem ca cineva e suspect de CHEAT, da regulamentul imi aduce la cunostinta sa nu fac control unui jucator daca nu este raportat de alt jucator, cine sa raporteze la ora 2 dimineata? Mai spuneai ca te-am amenintat cu jail ? Ti-am spus frumos Ai 5 minute sa descarci AnyDesk, daca nu primesti jail ! Nu am spus ca primesti ban sau altceva. Dupa aceea mi-ai dat TeamViewer te-am controlat a fost tot bine. Ti-am spus ca esti clear, poti continua jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YukiDark Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Salut, Cobra -_-! Ma bucur ca ai facut aceasta reclamatie. In functie de reclamatii putem sa ne imbunatatim calitatile si toate cele. Am stat si ti-am analizat cererea si am ajuns la urmatoarele concluzii: -Colegii mei (kangolist si Optimus) te-au sanctionat corect, dupa cum pot observa si in pozele atasate de catre tine, Cobra -_- -Consider ca au procedat corect: nimeni nu este bataia de joc a nimanui. Nu este chiar asa usor precum cred unii, sa fi membru staff, dar nu vreau sa intru in prea multe amanunte. Vreau doar sa va zic ca inainte de a lua un membru staff la rost/la jignit sau chiar injosit ar trebui sa va ganditi ca si el este un om, la fel ca si restul playerilor, iar el depune o munca zilnica de cateva ore pentru a mentine ordinea pe sectiunea unde modereaza. Vreau sa mai adauga faptul ca Edy15 a venit cu un argument bun : "Toti suntem egali", insa nu suntem bataia de joc a nimanui. Daca vrem a fim respectati, trebuie sa respectam si noi la randul nostru persoana "din fata noastra". Am zis cam tot ce aveam de zis. Sper sa intelegeti si sa retineti ce am zis anterior. Inca odata iti multumesc Cobra -_- pentru reclamatia facuta. Din partea mea, aceasta reclamatie are Spor in toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Salut. Cum si azi noapte ti-am explicat ca mute-ul a fost dat pebtru toxicitate. Am fodt intrebat ca de ce a primit mute ca nu a injurat pe nimeni. Nu trebuie sa injuri pentru a fi toxic sau a injosi un membru staff. Destul de multi playeri iau in batjocura mrmbrii staff indiferent daca sunt helperi sau administratori si ne jignesc,injosesc etc. Nu este o atitudine ok si noi nu suntem bataia de joc a nimanui. Niciun membfu staff nu a vorbit urat cu vreun player sau a folosit nu stiu ce apelative. Mereu am vorbit respectuos. Asa ar trebui sa faceti si voi. Noi actionam conform regulamentului si consider ca a fost sanctionat corect. In legatura cu verificatul de hack, este treaba unui membru staff sa faca asta. A intrat, ai fost curat si totul a fost ok. O zi frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kara Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 In urma dovezilor aduse pot spune ca in situatia prezentata, nici cei doi membri ai staff-ului, dar nici voi nu ati procedat corect. Cu ce sa incep? Cu faptul ca intr-adevar, atitudinea celor doi lasa de dorit, facand parte din staff nu ar trebuie sa se adreseze asa jucatorilor, insa trebuie sa tinem cont si de faptul ca RESPECTUL E RECIPROC. Si sa nu uitam ca nici voi nu sunteti acei playeri exemplari, vazandu-va dand dovada de toxicitate si injurand cu fiecare ocazie. Trecand la acel control care nu ar fi trebuit sa aiba loc, acesta si-a asumat greseala, deci totodata isi va asuma si sanctiunea primita. Va multumim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts