ElPresidente Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Nume: ElPresidente Propunere: Eu propun sa nu dati wipe asa des sau mai degraba deloc pentru ca se pierd foarte multi playeri ACTIVI si raman doar playeri noi care nu au avut nimic de pierdut, iar in cazul asta niciodata nu vor fi pe server un numar mare de playeri. Drept exemplu serverele de Metin2 cele mai populate sunt cele cu jucatori vechi "Global", "Aeldra (care a fost inchis de gameforge pt ca luase toti playerii de pe official", nici un server mare nu face wipe. Asta pt cine vrea sa faca ceva cu adevarat bun. Propunerea mea ar fi in cazul in care e prea mult de stocat sa mai reducem mapa aia care e infinita pentru ca eu daca ma plimb o ora intr-o directie nu ii dau de capat in schimb constructia mea de 40x40(sa zicem) ocupa mult mai putin decat mapa aia care e gigantica. Poti micsora mapa. Iar motivul cu playerii care sunt prea op nu e un motiv, pentru ca playerii aia au muncit mult sa fie op si sa ajunga unde au ajuns si merita sa fie op. eu joc de o saptamana pe server si daca imi urmaresti activitatea o sa vezi ca joc 14ore din 24 uneori si mai mult sunt un player activ care munceste si vreau si eu sa ajung op ca toti ceilalti si chiar nu ma deranjeaza ca ei au palate si iteme bune si eu am un cacat de casa muncesc si o sa ajung si eu acolo. Dar asa daca se da wipe eu si cu restul playerilor care au muncit si au construit o sa plecam de pe server si o sa ramana doar botii. In fine nu sunt in masura sa fac eu regulile dar dupa mine asa as face .. as da wipe maxim o data pe an sau nu as da deloc. uite servere cu 2000playeri activi eu garantez ca ei nu dau wipe asa des Sectiune : survival 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Mentinerea unui numar cat mai mare de jucatori ACTIVI Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodx Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Nu poti comapara un server de metin cu unul de minecraft,daca nu se da wipe te plictisesti joc survival de 1 saptamana si deja sunt foarte op,Nush la cat timp se da wipe aici,dar odata la 3 luni ar fi ok sa se dea wipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 La un moment dat nu mai ai ce face, wipe se merita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicollo Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Nu poti compara un sv minecraft cu ubul metin (si nu sa inchis ca a furat playeri) Pe sectiunile survival/skyblock te plictisesti nu mai ai ce face Foarte multe protecti puse de playeri care nu joaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeyLey Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Dupa un timp tot jocul devine monoton repetitiv, Multi playeri care se lasa se joc, lasa si baza lor in joc aceasta ocupand spatiu aiurea, la una doua nu este problema dar cand vorbim de 50 de protectii aiurea atunci apar probleme. Multumim pentru propunere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts