Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Mute


Tania

Recommended Posts

1. Nume: Tania33
2. Propunere:Buna seara dragi playeri/staff! Am observat pe parcursul ,ce-i drept, putinului timp pe care l-am jucat pe server, ca muteul- durata acestuia- se invarte in jurul a 5-10 maxim 20 de minute. Mi se pare o sentinta banala pentru un player care, sa zicem, "nu are ganduri bune". Consider ca, atat pentru linistea staffului cat si pentru linistea noastra, a celorlalti jucatori care vor sa se joace in pace si in liniste pe aceasta comunitate, durata muteului ar trebui ridicata la 20 de minute pentru caps/spam/prelungire si 30 de minute pentru limbaj/jignire. 

. Sectiune: Global
4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Pe majoritatea dintre cei carora le este aplicata aceasta sanctiune nu ii afecteaza/nu ii deranjeaza un mute de 5-10 minute. Cred ca daca durata sanctiunii ar fi marita un player s-ar gandi de 2 ori inainte sa jigneasca/spameze/foloseasca capsul/etc.
5. Poze/Film: nu cred ca este necesar
6. Ceva de adaugat?: -

Link to comment
Share on other sites

:pro: 

Se poate da si jail 4h pentru jignire, limbajul adus staff ului sau jucatoriilor ar trebui sanctionat putin mai aspru.Dar sa nu exageram cu prelungirea si caps ul uneori sunt greseli si nu ar trebui sanctionate cu 20m.O idee buna dar trebuie gandita mai mult.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

:contra:

Dacă dai la cineva un mute de 30 minute ala pana ii trece sancțiunea se plictisește și iasă. Eu cred ca sancțiunile sunt bune inafara de aceea pentru prel care e prea scurta. La cât de putini playerii sunt pe GTA... Nu vreau sa rămân fără. Scuze! 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...