xXTimeXx Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 (edited) . Numele tau din joc:xXTimeXx 2. Numele jucătorului reclamat:DenisBlackArtz 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am scris xnxx si cica mute pentru reclama site 4. Martori:XxEduardxX 5. Sectiune: skyblock 6. Dovezi - Poze: http://prntscr.com/sbivb2 Edited May 5, 2020 by xXTimeXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Cat timp e site dubios si l-ai pus pe chat e reclama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Salut @xXTimeXx , ai primit mute pentru ca nu este un site ok, oricum nu e permis sa faci reclama la site-uri care nu apartin server-ului. Plus ca acel site este unul de majori,pe care presupun ca nici tu nu ai varsta necesara pentru el. Eu consider ca mute-ul a fost dat corect,daca am gresit,accept sa fiu sanctionat. Poza nu are rost sa o dau deoarece ai pus-o tu in cerere. O seara faina sa ai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnnaNee Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 colegul meu a dat mute-ul corect,dar limbajul tau cand se va schimva ? sa nu uitam ca aici ai gresit foarte mult,nu e mute pe nedrept scuze,asta era oza corecta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin TheLight1 Posted May 5, 2020 Admin Share Posted May 5, 2020 Salut xXTimeXx. Colegul meu ti-a aplicat corect sanctiunea, nu ai voie sa faci reclama la alte site-uri care nu tin de server, +era un site 18+... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaifgm Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Salut @xXTimeXx, colegul meu a aplicat sanctiunea corect, plus ca nu ai respectat modelul. Trebuia sa scrii numele lui si in titlu, si in al doilea rand este un site 18+ si se numeste reclama la el. Bafta in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Ai fost sanctionat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts