h1m0 Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 1. Nickname: h1m02. Sectiune:Factions3. Cine ti-a scos gradul?: Rydan4. Motivul: Se presupune ca si cum as fi facut team cu hackerii dar acestia fiind aliati si nu i cunosteam asa bine nu aveam de unde sa stiu ca ei utilizeaza hack.5. Cand ti-a fost scos gradul?:Astazi ora 16:506. Comentarii aditionale: Din punctul meu de vedere 3 persoane active care isi faceau treaba (h1m0+ajhlax si HackYouRyma) si au luat remove din prostie, faptul ca o anumita persoana face echipa cu tine si tu nestiind acea persoana ce client utilizeaza nu ai cum sa dai remove. Pe scurt am fost sa atacam Velocity cum este si corect pe factions.In tot acest timp pe parcursul LIVEului meu am fost atent la 3 chaturi( /f c p /f c f si chatul de la live).Cei din Velocity nu au avut cum sa ne faca fata si au atacat la grade, s au dus si s au plans la owneri crezand ca ne luam remove... ceea ce s a si intamplat. O sa las link la live cu toata activitatea mea pe parcursul zilei de astazi. In concluzie am vrut sa fac ceva frumos pentru comunitatea add2 dar nu ai cum odata ce lumea are ceva cu tine...odata ce lumea vede ca ai ceva mai bun decat ei incearca sa te atace din toate punctele de vedere. Sper sa vizionati live-ul si sa va dati cu parerea ca acele remove-uri sunt date gresit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
body1 Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Esti inactiv pe chat Faci favorizări cand vine vorba de jucatori din facțiunea ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrianN1 Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 da , stiu ca nu sunt staff si nu am voie sa votez , ma gandeam in sinea mea ca meriti pro , dar cand am vazut cum esti dupa ce ai ''pierdut'' gradul mi-am schimbat radical parerea :http://prntscr.com/scnk1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
LwFFy Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Frate de la mine ai un pro. Esti a ctiv pe sectiune, iti faci treaba, si consider ca esti un om calculat si cu adevarat nu stiai ca acei playeri au coduri. Mult Succese! Si sper sa iti recuperezi functia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1m0 Posted May 7, 2020 Author Share Posted May 7, 2020 1 hour ago, LwFFy said: Frate de la mine ai un pro. Esti a ctiv pe sectiune, iti faci treaba, si consider ca esti un om calculat si cu adevarat nu stiai ca acei playeri au coduri. Mult Succese! Si sper sa iti recuperezi functia. Mersi frumos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted May 7, 2020 Admin Share Posted May 7, 2020 Cererile de recuperare grad se fac la o saptamana dupa ce ai pierdut gradul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts