Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Grad scos pe degeaba..

h1m0

Recommended Posts

1. Nickname: h1m0
2. Sectiune:Factions
3. Cine ti-a scos gradul?: Rydan
4. Motivul: Se presupune ca si cum as fi facut team cu hackerii dar acestia fiind aliati si nu i cunosteam asa bine nu aveam de unde sa stiu ca ei utilizeaza hack.
5. Cand ti-a fost scos gradul?:Astazi ora 16:50
6. Comentarii aditionale: Din punctul meu de vedere 3 persoane active care isi faceau treaba (h1m0+ajhlax si HackYouRyma) si au luat remove din prostie, faptul ca o anumita persoana face echipa cu tine si tu nestiind acea persoana ce client utilizeaza nu ai cum sa dai remove. Pe scurt am fost sa atacam Velocity cum este si corect pe factions.In tot acest timp pe parcursul LIVEului meu am fost atent la 3 chaturi( /f c p /f c f si chatul de la live).Cei din Velocity nu au avut cum sa ne faca fata si au atacat la grade, s au dus si s au plans la owneri crezand ca ne luam remove... ceea ce s a si intamplat. O sa las link la live cu toata activitatea mea pe parcursul zilei de astazi. In concluzie am vrut sa fac ceva frumos pentru comunitatea add2 dar nu ai cum odata ce lumea are ceva cu tine...odata ce lumea vede ca ai ceva mai bun decat ei incearca sa te atace din toate punctele de vedere.
Sper sa vizionati live-ul si sa va dati cu parerea ca acele remove-uri sunt date gresit.

:pro:Frate de la mine ai un pro. Esti a ctiv pe sectiune, iti faci treaba, si consider ca esti un om calculat si cu adevarat nu stiai ca acei playeri au coduri. Mult Succese! Si sper sa iti recuperezi functia.

1 hour ago, LwFFy said:

:pro:Frate de la mine ai un pro. Esti a ctiv pe sectiune, iti faci treaba, si consider ca esti un om calculat si cu adevarat nu stiai ca acei playeri au coduri. Mult Succese! Si sper sa iti recuperezi functia.

Mersi frumos !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...