Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

cerere recuperere grad ajhlax183

Horia

Recommended Posts

• 1. Nickname:  ajhlax183
    2. Sectiune: factions
    3. Cine ti-a scos gradul?: rydyy cred
    4. Motivul: nu scrie dar banuiesc ca a fost scos din cauza ca un ALIAT a fost gasit cu hack , subliniez ca era aliat eu nu aveam de unde sa stiu ca avea hack , am intrat am facut pvp 5 min el nu a fost dat pe helpop , respectivul hacker decat dupa 5 min dupa ce s-a terminat pvp-ul , eu am zis ok si am actionat ca si cum nu ar fi fost aliat , i-am cerut pe chat sa imi dea add pe discord , am procedat normal , conform regulamentului . peste 1 minut s-a bagat roby peste control , am zis ok si l-am lasat .
    5. Cand ti-a fost scos gradul?: 5/7/2020 in jurul orei 5
    6. Comentarii aditionale: Nu mi-se pare corect sa se primeasca remove pt ca un aliat juca cu hack si cand a fost dat pe ac eu am procedat corect , l-am luat la control . Si in plus pot sa va zica foarte multi de pe sv ca nu tin cond ca cineva e ally sau nu am controlat foarte multi oameni din cei care erau ally. 
  • https://imgur.com/a/3StixxL 

am uitat sa mentionez ca am fost scos din grupul de staff eu avand moderator si pe assassins , si aceasta poveste nu are treaba cu assassins-ul

In plus poti verifica roby in loguri ca eu am intrat foarte tarziu am prins doar 5 minute de pvp , si chiar te reg sa faci asta nu aveam de unde sa stiu daca cineva avea hack sau nu . Si inca ceva rqds9dENdvksxdSLUi8dDg.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...