Horia Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 1. Nickname: ajhlax183 2. Sectiune: factions 3. Cine ti-a scos gradul?: rydyy cred 4. Motivul: nu scrie dar banuiesc ca a fost scos din cauza ca un ALIAT a fost gasit cu hack , subliniez ca era aliat eu nu aveam de unde sa stiu ca avea hack , am intrat am facut pvp 5 min el nu a fost dat pe helpop , respectivul hacker decat dupa 5 min dupa ce s-a terminat pvp-ul , eu am zis ok si am actionat ca si cum nu ar fi fost aliat , i-am cerut pe chat sa imi dea add pe discord , am procedat normal , conform regulamentului . peste 1 minut s-a bagat roby peste control , am zis ok si l-am lasat . 5. Cand ti-a fost scos gradul?: 5/7/2020 in jurul orei 5 6. Comentarii aditionale: Nu mi-se pare corect sa se primeasca remove pt ca un aliat juca cu hack si cand a fost dat pe ac eu am procedat corect , l-am luat la control . Si in plus pot sa va zica foarte multi de pe sv ca nu tin cond ca cineva e ally sau nu am controlat foarte multi oameni din cei care erau ally. https://imgur.com/a/3StixxL am uitat sa mentionez ca am fost scos din grupul de staff eu avand moderator si pe assassins , si aceasta poveste nu are treaba cu assassins-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horia Posted May 7, 2020 Author Share Posted May 7, 2020 In plus poti verifica roby in loguri ca eu am intrat foarte tarziu am prins doar 5 minute de pvp , si chiar te reg sa faci asta nu aveam de unde sa stiu daca cineva avea hack sau nu . Si inca ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertMIhai Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Nu vad vreun motiv clar de ce sa-ti dea remove din cauza ca ala facea parte din "ally" nu are nici o logica, meriti in o sansa, si respectivul hacker pedepsit conform regulamentului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted May 8, 2020 Admin Share Posted May 8, 2020 Cererile de recuperare grad se fac peste 7 zile de la pierderea gradului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts