Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie XxEduardxX


Denis

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: DenisBlackArtz

2. Numele jucătorului reclamat: XxEduardxX

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Propun sa ii se scoata gradul de LEGEND , poate asa se va mai calma si isi va mai schimba comportamentul,cum a facut xiremen cu Dark_Dragon88, la fel si el,a avut un comportament complet neadecvat.Iar cand se va schimba,doar apoi sa primeasca gradul inapoi,eu nu stau sa ma jigneasca si sa imi vorbeasca asa un copil,sa nu aibe pic de respect.

 

Acest baiat, are un comportament toxic fata de staff,cat si de jucatori. Eu consider ca acest comportament este prea toxic,nu are pic de respect fata de nimeni,iar cand l-am intrebat, a spus ca el nu respecta nici un staff,doar pe Cara si Ez :)) . L-am intrebat mai apoi daca ei stiu comportamentul lui,iar dupa nu a mai raspuns. A mers afk,si din cate am vazut,daca ai grad,nu te scoate de pe server automat dupa 10 minute,iar el asta a facut,a stat in jur de 20 30 de minute afk,i-am dat kick. A intrat inapoi pe server , l-am lasat in pace , iar dupa i-am dat tp sa vad daca este din nou afk,iar el a inceput sa ia un comportament superior,cum il are de fiecare data, l-am intrebat cati ani are,si a spus ca are 12 ani. La 12 ani are un limbaj si un comportament asa? Chiar si fata de staff? Nu sunt singurul care a fost jignit/deranjat de acest baiat, astept si colegii mei sa isi spuna parerea. Iar pe langa ce am explicat acum,mai pun niste imagini in care se vede comportamentul lui.

4. Martori: Colegii mei staff.

5. Sectiune: SkyBlock.

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/TMd0ZEy sunt toate pe acelasi link.

Link to comment
Share on other sites

Jucătorul reclamat nu face parte din Staff-ul ADD2. 

Rank-urile de Ultra/Hero/Legend/Supreme nu sunt *Grade*, sunt *Rank-uri* globale achizitionate de pe Store. Pentru comportamentul lui i se putea acorda mut(daca era vreun staff competent de aceasta comanda)

Link to comment
Share on other sites

:tc:

XxEduardxX nu este membru staff si nu poate fi sanctionat pentru asa ceva decat cu mute/sanctiunea din regulament. Cu toate astea, voi vorbi si cu el sa se potoleasca.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...