HeavenLord Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 1. Numele tau din joc:Heaven_Lord 2. Numele jucătorului reclamat:kango 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Faceam pvp la /warp pvp si vine domnu' kango si imi da jail pe motivul hack/bug abuse i-am explicat situatia ca nu am hack si ca doresc sa ma controleze dar a refuzat pe motiv ca numai cei raportati se controleaza..(in contextul in care Trex1999 striga pe chat ca am hack)i-am mai spus ca exista un bug foarte comun... playeri ma vad stand intr-un loc nemiscat dar eu ma pot misca si ii pot ataca iar daca playerii dau relog ma pot vedea normal nu sunt singurul care a intimpinat acest bug (My_name01, Lavinia) consider ca ar trebui sa primesc unjail pentru ca adminul nu procedat corect (nu am hack si nu am vrut intentionat sa am bug-ul) nici macar nu stiu cum fac sa am bug-ul pur si simplu apare... tin sa spun ca am mai spus pe chat despre bug dar nimeni nu a dat importanta. 4. Martori:Alexandru23,My_name01,Pooka ,dumnezeu 5. Sectiune:Survival 1.15 6. Dovezi - Poze: (o sa aduc si dovezi daca se mai intimpla acest bug la altii deoarece nici nu iti dai seama ca ai bug-ul pana nu iti spun altii) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Reclamațiile fără dovezi nu se iau în considerație, +am rezolvat asta pe sectiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts