Nicollo Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 1. Nume:Nicollo2. Propunere:am observat ca pe survival sunt foarte multe protecti puse degeaba si multi playeri nu pot sa se extinda mai mult de 1 bock de emerald din cazura ca este blocat in fiecare parte de protecti goala/puse fara sens propunerea mea este ca la un anumit timp cand nu intri pe server sa se scoata protectia (automat/de staff) 3. Sectiune:survival (ambele)4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:a da posibilitea ca toti sa gaseasca locuri de contruit si sa extinda in cazul in care este blocat de aceste protecti5. Poze/Film:-6. Ceva de adaugat?:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
qdennys Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Propunera suna bine ar fii foarte utila mai ales pentru începători,daca exista posibilitatea pentru a se pune in plan ar fii foarte bine și cred că ar aduce și jucători pe sectiuni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Mi se pare o propunere foarte bună. Sunt mulți playeri care intra pe server, încep ceva și nu se mai joacă după. Ar fi mai ușor pentru playerii care sunt la început să-și caute un loc de casă și ar ajuta puțin să prevenim lagul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangolist Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Mi se pare o propunere foarte buna dar sunt niște chestii contra aici, spre exemplu dacă eu sunt inactiv o vreme ca pur și simplu nu am posibilități sa intru pierd totul și primesc cu siguranța grief de la ceilalți jucatori și aceeași problema este și pentru ceilalți. Deci din partea mea propunerea ta are dar și Consider ca DA, ar fi necesară aceasta chestie dar la un moment dat se va da wipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QGeorgeMC Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Sunt de acord cu aceasta propunere cu toate ca da este si chestia pe care a precizat-o kango, dar sa spunem ca o sa fie dupa un timp de nu stiu 10 zile ? Zic ca e ok.. deci sunt pro 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QualityName Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Sunt complet de acord cu aceasta propunere deoarece toti jucatorii se plang de faptul ca nu au plec pentru a construi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateiOldX Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Da adverat!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 - dar sa fie o perioada mai indelungata de timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3fLLex Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 A fost wipe, momentan nu mai este aceasta problema.Multumim pentru propunere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts