mBeaq Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 1. Nickname: mBeaq2. Sectiune: Sky Block3. Cine ti-a scos gradul?: Chiar nu stiu4. Motivul: M-am retras5. Cand ti-a fost scos gradul?: 28 aprilie6. Comentarii aditionale:Multumesc pentru atentia acordata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnnaNee Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Bunaa ma bucur ca ai facut aceasta cerere de recuperare grad,eu zic ca meriti a doua sansa,ajuti playeri ,imi amintesc ca faceai trivia si asta a ajutat mult ca playerii sa vorbeasca pe chat :)) zic si eu ,sper sa revii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 meriți, cand m am apucat erai activ si de treaba,baftă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tania Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Buna Mihai! Multumim pentru timpul acordat sa scrii aceasta cerere. Cred ca, desi nu te-am vazut in ultimul timp activ pe chat, ai putea fii o persoana importanta in echipa noastra. Te vad serios si cred ca meriti inca o sansa. Iti urez bafta! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaifgm Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Salut, din punctul meu de vedere meriti, cand m-am apucat eu aici pe server ajutai lumea erai activ, meriti si a doua sansa si sa speram sa revi in forta De la mine ai Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Salut @mBeaq, esti foarte activ, o persoana cumsecade cu capul pe umerii, perfecta pentru staff din orice punct de vedere, ai ajutat tot staff ul si playerii de pe skyblock chiar si dupa ce te ai restras.Nu vad nici un motiv pentru care sa nu te primim inapoi in echipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicfgm Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Salut @mBeaq cum a spus si @mihaifgm cand ne-am apucat noi de skyblock ai fost foarte activ si te vedeam in fiecare zi online pe sectiunea skyblock si ai ajutat pe toata lumea din partea mea ai un speram sa te avem printre noi! Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin TheLight1 Posted May 13, 2020 Admin Share Posted May 13, 2020 neata beaq! esti o persoana super de treaba si chiar nu mi-a parut rau cand te-ai retras! Ai redevenit activ pe server si cred ca meriti sa fi din nou in echipa staff! Te asteptam cu drag! 14 minutes ago, TheLight1 said: neata beaq! esti o persoana super de treaba si chiar mi-a parut rau cand te-ai retras! Ai redevenit activ pe server si cred ca meriti sa fi din nou in echipa staff! Te asteptam cu drag! am gresit in celalalt post, im sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
cataa17 Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Salutt dupa parerea mea meriti sa ti iei gradul inapoi pt ca esti o persoana foarte activa pe server,ajuti playerii indiferent de situatia si cred ca ai face o treaba excelenta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kara Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts