Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Recuperare grad

mBeaq

Recommended Posts

1. Nickname: mBeaq
2. Sectiune: Sky Block
3. Cine ti-a scos gradul?: Chiar nu stiu
4. Motivul: M-am retras
5. Cand ti-a fost scos gradul?: 28 aprilie
6. Comentarii aditionale:Multumesc pentru atentia acordata.

Bunaa ❤️ ma bucur ca ai facut aceasta cerere de recuperare grad,eu zic ca meriti a doua sansa,ajuti playeri ,imi amintesc ca faceai trivia si asta  a ajutat mult ca playerii  sa vorbeasca pe chat :)) zic si eu ,sper sa revii 😄 :pro: 

Buna Mihai! Multumim pentru timpul acordat sa scrii aceasta cerere. Cred ca, desi nu te-am vazut in ultimul timp activ pe chat, ai putea fii o persoana importanta in echipa noastra. Te vad serios si cred ca meriti inca o sansa. Iti urez bafta! :pro:

• Like 1

:pro: 

Salut @mBeaq, esti foarte activ, o persoana cumsecade cu capul pe umerii, perfecta pentru staff din orice punct de vedere, ai ajutat tot staff ul si playerii de pe skyblock chiar si dupa ce te ai restras.Nu vad nici un motiv pentru care sa nu te primim inapoi in echipa.

• Admin

neata beaq! esti o persoana super de treaba si chiar nu mi-a parut rau cand te-ai retras! Ai redevenit activ pe server si cred ca meriti sa fi din nou in echipa staff!

Te asteptam cu drag! :pro:

95499766_2867242356678808_91976848682495

14 minutes ago, TheLight1 said:

neata beaq! esti o persoana super de treaba si chiar  mi-a parut rau cand te-ai retras! Ai redevenit activ pe server si cred ca meriti sa fi din nou in echipa staff!

Te asteptam cu drag! :pro:

95499766_2867242356678808_91976848682495

am gresit in celalalt post, im sorry 🙂

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...