HeavenLord Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 (edited) Nick:Heaven_Lord Pe ce sectiune ai primit ban:Survival 1.15 Numele membrului din staff care te-a banat:kango Dovezi:https://imgur.com/a/onDzwYd Alte detalii:Serios?Ban permanent?Nu scrie nicaieri in regulament ca trebuie sa imi dai ban PERMANENT pentru "grief" nu e vina mea ca ei nu aveau protectie langa casa.. + ca si eu am patit de multe ori.... iar 2 ori am luat grief langa si peste casa cu CHESTURI si autorul nu a fost pedepsit si culmea ca o data kango a venit sa le stearga dar a ""uitat sa sanctioneze""" autorul.Nu e vina mea ca ei accepta /tpa Am facut cerere unban deoarece aceasta sanctiune a fost prea dura in contextul in care in 99% din cazuri autorii nu sunt sactionati sau primesc max. 8h jail Si promit ca nu o sa se mai repete. EDIT:Tin sa mai mentionez ca este si prima abatere de acest gen... Edited May 13, 2020 by HeavenLord Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangolist Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Salut Heaven_Lord, din pacate ban-ul ramane. Orice dauna/paguba adusa serverului, atat financiara cat si tehnica, orice stricaciune, orice cladire sau constructie demolata sau griefata in mod intentionat pe serverul play.addicted2.ro duce la banarea contului FARA NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU SANSA DE RECUPERARE A CONTULUI! NU ESTE NEVOIE SA SE REPETE, PENTRU CA VEI PRIMI DIN NOU BAN PERMANENT PENTRU GRIEF ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 O sa primești unban, dacă se mai repeta, nu o sa ai o alta șansă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts