Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

UnBan Heaven_Lord

HeavenLord

Recommended Posts

• Nick:Heaven_Lord
  • Pe ce sectiune ai primit ban:Survival 1.15
  • Numele membrului din staff care te-a banat:kango
  • Dovezi:https://imgur.com/a/onDzwYd
  • Alte detalii:Serios?Ban permanent?Nu scrie nicaieri in regulament ca trebuie sa imi dai ban PERMANENT pentru "grief" nu e vina mea ca ei nu aveau protectie langa casa..
  • + ca si eu am patit de multe ori.... iar 2 ori am luat grief langa si peste casa cu CHESTURI si autorul nu a fost pedepsit si culmea ca o data kango a venit sa le stearga dar a ""uitat sa sanctioneze""" autorul.Nu e vina mea ca ei accepta /tpa
  • Am facut cerere unban deoarece aceasta sanctiune a fost prea dura in contextul in care in 99% din cazuri autorii nu sunt sactionati sau primesc max. 8h jail 
  • Si promit ca nu o sa se mai repete.
  • EDIT:Tin sa mai mentionez ca este si prima abatere de acest gen...

Edited by HeavenLord

Salut Heaven_Lord, din pacate ban-ul ramane.

Orice dauna/paguba adusa serverului, atat financiara cat si tehnica, orice stricaciune, orice cladire sau constructie demolata sau griefata in mod intentionat pe serverul play.addicted2.ro duce la banarea contului FARA NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU SANSA DE RECUPERARE A CONTULUI!

NU ESTE NEVOIE SA SE REPETE, PENTRU CA VEI PRIMI DIN NOU BAN PERMANENT PENTRU GRIEF !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...