Razzerss Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Nick:qRazz3r_ Pe ce sectiune ai primit ban:Factions Numele membrului din staff care te-a banat:PetreLupMexican Dovezi: Alte detalii:Deci pe filmarea lui se vede cum eu nu ma uitam la el(e clar ca nu aveam cum sa dau in el) daca as fi avut killaura trebuia sa imi intorc capul dar ghici ce nu am,kAndreii i a dat hitul respectiv si eu ma uitam in cu totul alta directie. Mai sus dovada ca eu nu iesiem de pe joc deloc si eram pe lunar a zis zSpotted:"hai si qrazzer" iar eu nu iesisem deloc de pe joc si am luat ban pt "hack".Mi se pare penibil e a 10a oara cand iau ban de la baietelul asta ban si am luat unban de fiecare data. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreLupMexican Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 La secunda 53 cu cea mai mică viteza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Ban-ul ramane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts