Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cerere recuperare grad Moderator GTA

LuNeTiStU96

Recommended Posts

1. Nickname: LuNeTiStU96
2. Sectiune: GTA
3. Cine ti-a scos gradul?: Kara
4. Motivul: am fost putin suparat pe playeri si am renuntat dar problema s-a rezolvat
5. Cand ti-a fost scos gradul?: 17.05.2020
6. Comentarii aditionale: sper ca sunt binevenit inapoi pentru ca nu am facut ceva impotriva serverului

13 minutes ago, NeneaCojo said:

:contra:

Imi pare rau, dar scopul tau ca staff este sa fii un exeplu, sa dai dovada ca meriti pozitia, trebuie sa fii respectuos cu playerii si sa nu ii asupresti prin nici un fel de tip de comportament.

pai ce am facut rau inafara ca m-am ofticat in ziua aia

in rest nu am facut nimic rau. daca mai ai ceva de spus impotriva mea te astept pe discord LuNeTiStU96#0929

Acum 11 ore, NeneaCojo a spus:

:contra:

Imi pare rau, dar scopul tau ca staff este sa fii un exeplu, sa dai dovada ca meriti pozitia, trebuie sa fii respectuos cu playerii si sa nu ii asupresti prin nici un fel de tip de comportament.

Scuze că intervin, chiar daca nu sunt staff sau ceva, dar mie mi se pare că era cel mai de treabă staff, cel puțin pentru mine, nu am văzut sa facă ceva foarte gresit, toți greșim, părerea mea.

• Thanks 1

Salut Lunetistule ,  stiu ca a fost o greseala facuta de tine , dar m-a impresionat faptul ca totusi ti-ai aratat devotamentul fata de gradul staff chiar si cand nu mai erai , oferindu-mi filmari cu hackeri si fiind activ . Din partea mea ai un :pro:

• Thanks 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...