LuNeTiStU96 Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 1. Nickname: LuNeTiStU96 2. Sectiune: GTA 3. Cine ti-a scos gradul?: Kara 4. Motivul: am fost putin suparat pe playeri si am renuntat dar problema s-a rezolvat 5. Cand ti-a fost scos gradul?: 17.05.2020 6. Comentarii aditionale: sper ca sunt binevenit inapoi pentru ca nu am facut ceva impotriva serverului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Ai amenintat un player ca ii dai kick deoarece ti-a dat kick dintr-un clan, nu cred ca ala e un comportament bun fata de jucatori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuNeTiStU96 Posted May 21, 2020 Author Share Posted May 21, 2020 Scopu era o gluma naiva nu am crezut ca o sa luați totul atât de în serios. M-am ofticat puțin ca am fost dat afara din clan. Eu cred ca LeyLey nu s-a supărat deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeneaCojo Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Imi pare rau, dar scopul tau ca staff este sa fii un exeplu, sa dai dovada ca meriti pozitia, trebuie sa fii respectuos cu playerii si sa nu ii asupresti prin nici un fel de tip de comportament. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nf7t Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 cred ca meriți o adoua șansă chiar dacă ai făcut ce ai făcut plus ca ești activ, sper sa nu ma dezamăgești cu decizia data! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuNeTiStU96 Posted May 21, 2020 Author Share Posted May 21, 2020 13 minutes ago, NeneaCojo said: Imi pare rau, dar scopul tau ca staff este sa fii un exeplu, sa dai dovada ca meriti pozitia, trebuie sa fii respectuos cu playerii si sa nu ii asupresti prin nici un fel de tip de comportament. pai ce am facut rau inafara ca m-am ofticat in ziua aia in rest nu am facut nimic rau. daca mai ai ceva de spus impotriva mea te astept pe discord LuNeTiStU96#0929 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreiul Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Acum 11 ore, NeneaCojo a spus: Imi pare rau, dar scopul tau ca staff este sa fii un exeplu, sa dai dovada ca meriti pozitia, trebuie sa fii respectuos cu playerii si sa nu ii asupresti prin nici un fel de tip de comportament. Scuze că intervin, chiar daca nu sunt staff sau ceva, dar mie mi se pare că era cel mai de treabă staff, cel puțin pentru mine, nu am văzut sa facă ceva foarte gresit, toți greșim, părerea mea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreione15 Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 meriti inca o sansa pentru ca erai activ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebicuu Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Salut Lunetistule , stiu ca a fost o greseala facuta de tine , dar m-a impresionat faptul ca totusi ti-ai aratat devotamentul fata de gradul staff chiar si cand nu mai erai , oferindu-mi filmari cu hackeri si fiind activ . Din partea mea ai un 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasan_Pvo18 Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Stiu ca ai dat-o in bara cand te-ai ofticat, dar cred ca te-ai calmat si poti reveni inapoi in staff. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreiul Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
YukiDark Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Salut, Andreiul! Consider ca meriti o a doua sansa, asta si pentru faptul ca ai fost activ, cat timp erai in staff. Cu totii gresim. De la mine ai Bafta in continuare. Si o sa te rog sa astepti raspunsurile si celorlalti colegi si sa nu faci free-chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nf7t Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts