PetreLupMexican Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Cerere recuperare grad 1. Nickname: PetreLupMexican2. Sectiune:Factions3. Cine ti-a scos gradul?:Rydan4. Motivul: Eu zic că e un motiv unic, deci când am fost staff, helerii filmau dovezi neclare (zSpotted_) el zicea să-i dau ban și eu find bun le dădeam ban fără să verific dovada crezând că e bună că vine de la un staff și după 15-20 minute mă uitam la dovada când făceau și playerii banați reclamație pe forum, pe lângă asta pe parcursul zilei nu e nici un moderator (dimineata-pranz) doar helperi. Recunosc a fost greșeala mea pentru că aveam încredere în helperi care când erau playerii erau ,,post-huntari,,. Atât am avut de zis.5. Cand ti-a fost scos gradul?:15mai 6. Comentarii aditionale: Nu tot staff-ul e de incredere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreLupMexican Posted May 27, 2020 Author Share Posted May 27, 2020 Cer t/c am aflat că am black list Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 1 hour ago, PetreLupMexican said: Cer t/c am aflat că am black list Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts