AnaMaria29 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 BUG la conectarea pe o sectiune. 1. Nickname: AnaMaria29 2. Problema: Cand ma conectez pe sectiunea 'Survival 1.8' imi apare asta si ramane asa, nu pot tasta nicio comanda, nu pot face nimic, mai apoi primesc kick pe motiv 'null'. 3. Poze: https://imgur.com/a/Y3NGrbo 3. Comentarii aditionale: Am incercat sa intru pe alta sectiune si acolo mergea, cred ca s-a buguit la contul meu atunci cand ma conectez pe Survival 1.8, sper sa ma ajutati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Salut,eu din câte știu, parcă s au blocat câteva persoane pe 1.8 și aveau nevoie de tphere. Dar asta s ar putea sa se fii întâmplat și dacă secțiunea era offline sau dacă ai intrat cu o altă versiune,încearcă să folosești 1.8. Zii faină să ai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Revino cu un topic daca si dupa update vei avea aceasta problema, desi nu cred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts