1stAndy Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Cerere recuperare grad 1stAndy 1. Nickname: 1stAndy2. Sectiune: Survival 1.15.23. Cine ti-a scos gradul?: Nu mai tin minte exact cine, dar mi se pare ca s-a inchis serverul sau cv de genu4. Motivul: S-a inchis serverul sau cv de genu sau nu m am mai jucat eu idk exact.5. Cand ti-a fost scos gradul?: Pai pe la inceputul lui 2018 daca imi aduc aminte bine,6. Comentarii aditionale: Am avut gradul LEGEND pe Survival de cand am inceput sa ma joc minecraft pe add2, adica primul si ultimul server pe care m am jucat. Nickname-ul acesta mereu l-am avut poate ma mai tine minte lumea, tin minte odata ca Kara, acum 1 an sau nu stiu exact cat mi-a dat gradul inapoi cand era Darky tehnician sau cv de genu. Prima oara cand am avut gradul a donat pentru mine LaurNdC1 la Maa007. La cate detalii v-am spus sper sa-mi primesc gradul inapoi, mersi frumos anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Robyyyyyy Posted May 24, 2020 Admin Share Posted May 24, 2020 Nu se mai dau gradele din perioada aceea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts