Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Helper


inexushd

Recommended Posts

Reclamatie Helper

1. Numele tau din joc:inexushd

2. Numele jucătorului reclamat:Tania33

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:salut cineva un modelator facea o reclma nush daca era generata automat sau nu si am zis de regula 10 din regulamnet ca ori ce 

reclama de ori ce fel este intersisa  si tania a inceput sa zica ca daca mai comentez voi primi mute adica stai putin dai mute cum vrei tu nam incalcat nici o regula insa tania are un motiv superb 

toxicitate nu am fost agresiv in mesaj doar am zis ca in  regulament  este interzis dam mute cum vrem sau bagam ori ce motiv ? 

4. Martori:eu si poza 

5. Sectiune:skyblock

6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/3omOLYe

Link to comment
Share on other sites

Ți s-a zis de multe ori că mesajul de la chatcraft e automat, nu pot opri chestia asta, am voie să întru pe telefon, mesajul ăla e permis, e foarte utilă aplicația și erai puțin toxic, eu cu părerea mea, ți-a dat sancțiunea corectă :contra:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Buna. Iti multumesc pentru timpul pe care l-ai acordat acestei reclamatii. In primul rand as dori sa te anunt ca motivul toxicitate este in regulement iar acesta este destinat muteului pentru un comportament de joasa speta. Lasa-ma sa dezvolt asta pentru tine. Conform Dex toxicitate este proprietatea organismelor de a elibera toxine daunatoare organismului in care se dezvolta. Uite aici niste exemple in care ai fost toxic: https://imgur.com/tMbBsiI (daca ai fi citit regulamentul asa cum te laudai ai fi realizat ca nu este ok sa te adresezi cu "ba" unui membru staff). Daca doresti respect trebuie sa respecti la randul tau. In urmatorul exemplu vei putea vedea cum ai pus cuvinte in gura persoanelor care incercau sa iti explice ca ceea ce a facut colega mea nu e considerat reclama (am sa revin la asta mai tarziu). https://imgur.com/CaKH0gA .Nimeni nu a spus ca reclama este permisa, ci ca acel mesaj este un mesaj automat de la aplicatie care nu poate fi controlat in niciun fel, prin urmare colega mea nu este de vina. 
Cand ai fost rugat de catre mine sa intrii pe forum pentru a face o reclamatie la ceea ce ai zis tu ca este in neregula ai spus, citez "lene" https://imgur.com/yUaC1Wz . Daca nu doreai explicatie si doar sa te certi cu persoane puteai sa ne anunti de la inceput. In ultimul rand, in urmatorul ss se vede clar atitudinea pe care o ai fata de un staff. Cum am spus mai sus daca vrei respect respecta. Cand ai fost avertizat ca esti pe cale sa  primesti mute ai spus "cine te crezi". Nu ma cred nimic mai mult decat un simplu helper care doreste sa ajute aceasta comunitate. https://imgur.com/LqLBe7F

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ChatCraft este o aplicatie permisa pe server, chiar si eu o am in telefon si intru cand nu pot intra de pe PC, mesajul acela este automat si nu se considera reclama. 

Ti s-a explicat asta, ti s-a spus sa faci o reclamatie daca tu consideri ca ceea ce s-a intamplat nu este corect, cu toate astea, nu ai facut-o si, nu neaparat ca ai avut un comportament toxic, dar ai instigat la cearta, si ai fost sanctionat.

Multumim pentru reclamatie si pentru timpul acordat acesteia si, daca ai orice nelamurire privind aceasta reclamatie, sau orice alta nelamurire, ma poti contacta oricand pe discord: Andrei#7131 🙂

:contra:

Edited by EzRekt
Link to comment
Share on other sites

:pro:
Deci, am fost martor la toata aceasta conversatie, prima oara ati vorbit pe minecraft, cel ce a facut reclamatie a vazut acel mesaj automat de la ChatCraft (da este permisa, dar tu nu aveai de unde sa stii), este o reclama, cum a zis si el si nu scrie nicaieri ca este o exceptie, din cate am vazut eu pe chat tu incercai sa explici faptul ca este reclama, intr-adevar ai folosit cuvinte precum "ba" dar nu prea mi se pare toxic, avand in vedere ca nu te-ai referit la ea, ai zis "ba helper" si ai mai zis "cine te crezi", poate a exagerat putin cu chestia asta, ea a vrut sa te conduca pe forum pentru a face o reclamatie ca sa se mentina chat-ul curat, dupa care ai vrut sa vorbesti cu ea pe discord ca sa te lamureasca cu ce ai fost tu toxic, tu si cu Denis nu va puteati adauga, pentru ca aveti amandoi numele cu caractere ciudate, eu m-am bagat ca sa va adaug, dupa care a zis Tania pe adminchat, ca eu m-as si bagat in aceasta "cearta" si chestia asta m-a deranjat, deoarece eu m-am bagat, nu tin cu nimeni, eu imi spun punctul de vedere si cum vad eu situatia.
Eu sunt de acord cu inexus, parerea mea este ca el a avut dreptate si ca a fost sanctionat gresit,
Atat am avut de zis seara buna!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Buna @inexushd! Iti multimim pentru timpul acordat serverului nostru! Sunt de parere ca ai actionat gresit! Inainte sa sari ca, colega noastra, a facut reclama la o aplicatie, puteai intreba daca este permisa. Stiu ca esti nou pe server, sau poate nu esti nou dar nu stiai de aceasta aplicatie, insa nu trebuia sa ''sari'' asa! Colega mea a vrut doar sa tina chat-ul curat, ai fost sanctionat corect! :contra:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...