Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cerere recuperare grad KoonPorKung

KoonPorKung

Recommended Posts

salut kooporkung ai avut o problema cu majoritatea staff ului de pe skyblock inclusiv cu lider ul nu stiu sigur asta, te ai retras acum foarte putin timp, pe motivul ca nu mai ai timp pe calculator, in acest termen nu cred ca se pot schimba atat de multe.In general o persoana neserioasa.ai putea sa începi cu o cerere pe forum.

:contra: 

Salut Koon, te-ai retras pe motivul ca nu ai timp de calculator, acum o saptamana daca nu ma insel, iar dupa o saptamana vii si faci cerere recuperare grad, daca nu erai sigur ca te retragi si ca vei veni peste o saptamana inapoi cu o cerere de recuperare, mai bine te invoiai, din punctul meu de vedere trebuia sa mai astepti putin timp, sau te gandeai de 2 ori inainte sa te retragi.
Inafara de asta ai fost un caracter super, te comportai ok cu toti si erai de treaba, ti-am zis, trebuia sa mai astepti ceva timp daca tot te-ai retras.
:contra:

Buna Koon. Nu mi s-a parut foarte serios din partea ta faptul ca ai spus ca nu mai aveai timp insa, cateva zile mai tarziu te-am vazut online. Pe langa asta, nu am avut probleme cu tine. Cred ca esti un staff ok.
:pro:

Salut @KoonPorKungdin pacate,raspunsul meu este :contra: 

Nu am uitat de comportamentul tau pe care l-ai avut si il ai.

Dupa ce ai fost cam inactiv,ai spus ca te retragi pentru ca nu mai ai timp. Dar dubios,dupa ce te-ai retras,ai fost mai activ ca inainte sa te retragi.

Seara fina!

De când am întrat eu în staff ai fost exemplul meu de staff. Încă de când eram pe prison ai fost exemplar. Nu știu ce s-a întâmplat pe sky Block dar dacă ai greșit cu ceva meriți a doua șansă. 

Orice ai greșit sper sa îndrepți. 

salut Koon, Din punctul meu de vedere ai plecat din staff acum o saptamana ca nu ai aviut timp sa intri pe Calculator dar in ultimul timp de cand nu ai mai avut functia de staff ai fost activ ca niciodata, eu zic ca trebuia sa te gandesti de 2 ori inainte de a face aceasta decizie poate daca mai astepti ceva timp am sa am alta parere dar deocamdata ai :contra:

Nu te descurajez dar ai fi putut sa faci o cerere de invoire

• Admin

Salut Koon! Chiar imi pare rau ca te-ai retras, insa intamplarea mi se pare ciudata... inainte sa te retragi nu ai fost prea activ, te-ai retras si dupa cateva zile ai inceput sa fi din nou activ.. eu cred ca te-ai retras fiindca nu ai mai avut chef de staff, si dupa cateva zilei ti-a trecut.... imi pare rau, insa raspunsul meu este unul negativ azi.Trebuia sa mai astepti putin... :contra:

Cred ca am inteles oarecum de ce ai vrut atunci sa iesi din staff, dar nu am sa zic aici, sunt altii care s-au retras si au revenit in aceeasi zi(stim cu totii cine), nu au fost asa probleme mari cu tine, ai primit un singur warn pentru ca ai stat afk pe sectiune, dar de atunci a fost ok, totusi, daca vei revenit as vrea sa renunti putin la a mai fi "copilaros". De la mine ai 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...