s375557 Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 plangere de spawnpoint parckurul din lobby nustiu dc nu merge spawnnpoint-ul din park-urul dinn lobby dar nustiu dac preselplateul de la park-r e spawnpointul si daca e nu merge scuzati pentruca nu mama luat dupa model :! dar nustiu unde e modelul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Salut ai aici modelul din ce descifrez din scrisul tau inteleg ca ai o problema cu un checkpoint de la parkour.Eu stiu ca nu exista un checkpoint sunt doar niste pressure plate-uri puse in mod decorativ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 29 minutes ago, Porto said: Salut ai aici modelul din ce descifrez din scrisul tau inteleg ca ai o problema cu un checkpoint de la parkour.Eu stiu ca nu exista un checkpoint sunt doar niste pressure plate-uri puse in mod decorativ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts