Sebicuu Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Cerere Recuperare Grad 1. Nickname:Sebicuu 2. Sectiune: Admin GTA / helper SkyPvP 3. Cine ti-a scos gradul?: Rydan/Reias 4. Motivul: Retragere 5. Cand ti-a fost scos gradul?: La sfarsitul lunii mai 6. Comentarii aditionale: https://prnt.sc/swfhd3 / https://prnt.sc/swfhp8 (pentru GTA) si pentru skypvp nu mai gasesc deoarece am sters din poze (stie si stafful de acolo ca am fost ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreione15 Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 ai facut o treaba excelenta , si cum s-a terminat scoala esti bine venit inapoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCkyDz Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 salut,sebicuu! nu te vad online mai deloc, daca vrei un pro de la mine fi online pana atunci de la mine ai un Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebicuu Posted June 9, 2020 Author Share Posted June 9, 2020 Acum 11 minute, brbiulic123 a spus: salut,sebicuu! nu te vad online mai deloc, daca vrei un pro de la mine fi online pana atunci de la mine ai un ??????? M-am retras pentru ca nu am putut intra si a indeplinii orele minime zilnic , cand jucam eu nici nu te vedeam online sau in staff . Ar trebuii sa dai , nu si pana la urma astept raspunsurile celoralti care ma cunosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Votul meu nu conteaza, dar stiu ca tu ai fost printre cei mai activi in staff-ul GTA, de SkyPvP nu mai stiu. Si daca va rog, stiu ca Brbiulic nu are varsta necesara de a intra in staff, macar nu il lasati sa voteze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebicuu Posted June 9, 2020 Author Share Posted June 9, 2020 Acum 2 minute, Never a spus: Votul meu nu conteaza, dar stiu ca tu ai fost printre cei mai activi in staff-ul GTA, de SkyPvP nu mai stiu. Si daca va rog, stiu ca Brbiulic nu are varsta necesara de a intra in staff, macar nu il lasati sa voteze... Opinia fiecarui membru staff conteaza indiferent de varsta deoarece nu trebuie discriminat nimeni , dar nu mi se pare corect sa dea contra atata timp cat m am retras din motivul ca nu pot intra + ca eu cat eram staff nu l am vazut niciodata pe sectiunea gta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 abia astept sa te vad activ din nou pe skypvp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nf7t Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts