Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plangere] Tania33


SasukeUchiha16

Recommended Posts

[Plangere] Tania33

 

1. Numele tau din joc: Sasuke_Uchiha16

2. Numele jucătorului reclamat: Tania33

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Ma jucam skyblock, iar mai apoi am castigat fly de la warp crates, iar mai apoi, de fericire am spamat chat-ul, stiu ca am gresit, mai apoi am pierdut conexiunea cu serverul pentru cateva secunde, timp in care Tania a incercat sa imi dea mute, dar a dat mute lui "spam+mute", dar mai mult, dupa ce a gresti, a mai sters si chat-ul, am fost informat de catre cativa prieteni de acest mute, iar mai apoi cand am intrat iarasi pe server, i-am spus ceea ce se vede in pozele de mai jos, mai apoi mi-a dat mute pentru toxicitate, spam+caps, sunt de acord cu motivul :"spam+caps", dar cu motivul "toxicitate" nu sunt de acord, deoarece nu am fost toxic, plus de asta dupa ce mi-a dat mute a sters rapid chat-ul.

4. Martori: - 

5. Sectiune: SkyBlock

6. Dovezi - Poze:

Cat nu am fost pe server:

https://imgur.com/a/ZcMEykA

https://imgur.com/a/fR58BpA

Cand m-am intors pe server:

https://imgur.com/a/mZyrDh6

https://imgur.com/a/rqzFww6

https://imgur.com/a/svPMH3h

https://imgur.com/a/26jd2Vd

https://imgur.com/a/sG90UCr

 

Link to comment
Share on other sites

Primele doua link uri nu sunt clare, am salvat si poza in telefon/calculator si nu se înțelege aproape nimic din aceste, iar următoarele 5 link uri duc pe o pagina fara nici o poza.

in legătura cu spam+Caps a primit mute de la Tania, a incurcat comanda, intr un moment critic de pot intampla astfel de greșeli care nu va afectează jocul.

Ai termen de 24 de ore sa aduci alte dovezi clare.

Link to comment
Share on other sites

Multumesc pentru timpul acordat acestei reclamatii. Lasa-ma, te rog, sa iti expliic punctul meu de vedere: Am incercat sa iti dau mute pentru https://imgur.com/63sIojX , insa ai iesit de pe server (tu spui ca ai iesit din cauza unor probleme de conexiune, aleg sa cred ca ai dorit sa eviti sa iei mute) . Am incercat sa iti dau mute dar ti-am gresit numele (lucru care se poate intampla oricui) si, minute mai tarziu ai intrat si ai spus urmatoarele: https://imgur.com/XbRyjOS . Am ales ca, pe langa caps+spam sa iti acord mute si pentru toxic. Ai adaugat niste comentarii de prisos care m-au condus la aceasta gandire. Dupa ce ti s-a terminat muteul ai venit cu comentarii de acest gen https://imgur.com/IJnmCfb . Tot la fel, comentarii de prisos. 
Am sa adresez in urmatoarele randuri problema cu "clearchat" . In urmatorul screenshot vei putea vedea ca mesajul automat al serverului ia din spatiul de chat un aproximatic de 8 randuri de text. ( https://prnt.sc/symvkd ) .Pentru anumiti playeri acest lucru este deranjat. Am decis sa sterg chatul pentru a evita spamul, dar v-am lasat destul timp pentru a face screenshoturi in cazul in care ti se pare ca ai fost sanctionat gresit si doresti sa faci reclamatie (sau doresti mai multe explicatii pentru ce ai  fost sanctionat) 

Link to comment
Share on other sites

Salut! Am analizat aceasta reclamatie. Cand ai zis ca ai spamat de fericire m-am gandit la 3-4 randuri spamate, dar cand am vazut dovada prezentata de catre Tania, am realizat ca ai spamat destul de ingrozitor chat-ul. Cand ai iesit de pe server, Tania a gresit numele. Este omenesc sa gresim. Toti facem asta. Cat despre toxicitate, chiar ai fost destul de toxic si ai avut un comportament foarte inadecvat fata de un membru Staff.

:contra:

Edited by Hobi
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...