Denis Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Cerere designer - DenisBlackArtz 1.Numele tău » Denis 2.Vârsta ta » 17 3.Link Portofoliu » 4.Experiență în Photoshop » Am fost aproximativ 1 an pe o comunitate foarte mare ca Designer,asta acum cam 2 ani , de atunci am luat o pauza,dar am vazut ca nu sunt designeri,doar 2. 5.Un avatar(cu numele tau) »Momentan nu am , dar am sa revin cu un post la portofoliul meu,sper ca e ok. 6.O semnatura(cu numele tau)»Cum am spus si mai sus,am sa revin cu un post la portofoliul meu. 7.O scurtă descriere despre tine (minim 20 de cuvinte)»Sunt un baiat de treaba,am 17 ani, sunt in Olanda de aproximativ 1 an, sunt pus pe caterinca rau :)) Nu stiu ce sa mai zic,cei care ma cunosc pot sa isi dea cu parerea. 8. ID Discord » Denis | love beea#3484 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Am stat si am analizat cererea,imi place ceea ce vad o sa fi acceptat si sper ca o sa te tii de treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts