Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Plangere Tania33


MarianP01

Recommended Posts

Plangere Tania33

1. Numele tau din joc: Marinica

2. Numele jucătorului reclamat: Tania33

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Imi declaram sentimetele mele fata de aceasta fata si am primit mute pentru toxicitate cica..

4. Martori: - 

5. Sectiune: SkyBlock 

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/3hqlLd2

Edit : Trebuia sa-mi dai mute la primele poze, nu dupa 15-30 min si cv 🙂

 
Edited by MarianP01
Link to comment
Share on other sites

Buna. Am sa iti descriu evenimentul din punctul meu de vedere. Atitudinea ta este toxica de cand ai intrat pe server ( dovada : https://prnt.sc/syz22l ) . Din ss-ul pe care tu l-ai dat reiese doar sanctiunea insa as dori sa aruncam o privire si la urmatoarele https://imgur.com/a/WRBEBun , Nu cred ca ne cunoastem ca sa iti permiti acest gen de atitudine. Pe langa asta, inainte sa intru eu pe server te-ai trezit sa comentezi  ( https://prnt.sc/syz3ro ). Eu sunt pe server un moderator sa sanctionez persoanele ca tine si sa tin chatul si serverul curat, nu ca sa fiu admirata pentru instagramul meu sau alte prostii de acest gen. Remediaza-ti comportamentul! 

Link to comment
Share on other sites

Salut, Marinica. Pe lângă faptul că ești post hunter și că vânezi destul de mult staff-ul, când ai o atitudine toxică față de un staff poti sa te astepti chiar si la ban permanent. Data viitoare păstrează-ți sentimentele pentru tine.

:contra:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...