s375557 Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Cerere Unban Nick:s375557 Sectiunea:Tot serverul Numele staffului:Rydyy Motiv:reclama facuta de altcineva(varul meu) Mai trebuie dovezi? Daca vreti va dau poza cu el XD Nu-s io de vina. Sunt nevinovat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Nu ai prezentat dovada cu ban ul, ai mai avut ban pe server si a fost scos la wipe, nu sunte responsabili de SEcuritatea contului tau.Ai încălcat regulamentul iti asumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 că ai fost tu sau vărul tău, nu contează, atata timp cat ai facut reclama,de pe contul tau,banul nu are de ce să fie scos,așteptăm răspunsul lui rydan. ti-și mai și bătut joc pe forum cu niște topicuri la "caterincă" , eu nu cred că ce ai făcut a fost din greșeală. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Tu raspunzi de propiul cont. Nu trebuie sa dai parola contului prietenilor, colegilor, etc. ci din contra, chiar sa iti securizezi mult mai bine contul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts