CataNicu15 Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Recuperare grad :)) 1. Nickname: CataNicu2. Sectiune: survival 1.83. Cine ti-a scos gradul?: Le Mondoc4. Motivul: am pus o poza de profil pe discord cu o doamna din staff 5. Cand ti-a fost scos gradul?: acum 3 luni6. Comentarii aditionale: I love add2 , M-am reapucat de mc , m-am maturizat Si faza ca aveam 12-13 ani era la caterinca :)) defapt am 15 sunt nascut in 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulturul123 Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Salut Cata am observat ca vrei sa iti recuperezi gradul si cred ca te-ai descurca foarte bine mai ales ca de la tine am invatat cateva chestii si in plus avem nevoie de staff activ pe 1.8 SUCCES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCkyDz Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Salut, Nicu! Te vad online mai mereu. Avem nevoie si de staff pe 1.8. De la mine ai SUCCES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septy29 Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Te vad activ mereu pe server bafta catanicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Este o persoana extrem de toxica. Cat timp erai in staff injurai destul de mult si te certai cu ceilalti colegi din staff. Probabil ca erai destul de activ pe server, dar atitudinea pe care o ai lasa de dorit.. macar daca specificai in aceasta cerere ca aveai o multime de scandaluri cu ceilalti membrii staff, poate iti acordam o sansa pentru sinceritate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Acum 15 ore, Hobi a spus: Este o persoana extrem de toxica. Cat timp erai in staff injurai destul de mult si te certai cu ceilalti colegi din staff. Probabil ca erai destul de activ pe server, dar atitudinea pe care o ai lasa de dorit.. macar daca specificai in aceasta cerere ca aveai o multime de scandaluri cu ceilalti membrii staff, poate iti acordam o sansa pentru sinceritate. Din cate am auzit si cate am văzut, ești toxic. În cerere ai spus că te ai maturizat,dar nu e așa. Am intrat pe discord, si mi ai spus tu cu gura ta ca îți băteai joc de toți si îi injurai pe toți. În rest sunt de acord cu ce a spus colegul meu,Hobi. Răspunsul meu este Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted June 18, 2020 Admin Share Posted June 18, 2020 Ai avut destule sanse de care ti ai batut joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts