Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

recuperare grad - godnleass_

godnleass

Recommended Posts

recuperare grad - godnleass_

1. Nickname: godnleass_
2. Sectiune: survival 1.15 , gta 
3. Cine ti-a scos gradul?: Rydan / Rydyy
4. Motivul: renuntare la functie
5. Cand ti-a fost scos gradul?: 02/06/2020
6. Comentarii aditionale: bafta

Salutare, godnleass!

Ma bucur ca doresti sa te alaturi din nou echipei Staff Addicted2.

Avand in vedere faptul ca ai fost un Staff extrem de toxic, nu erai nici cel mai activ. Te-ai mai luat aiurea de staff, mai ales de mine. Ti-am acordat o a doua sansa, insa ti-ai batut joc de mine si chiar ai inceput sa fii extrem de toxic pe chat-ul staff-ului si sa imi aduci diferite acuzatii, cum ca ma cred mult mai superior fata de ceilalti colegi staff, etc. Astept o schimbare uriasa din partea ta, si chiar niste scuze.

:contra:

nu inteleg ce toxic am fost cat timp eu nu jucasem pe server de cam 3 saptamani iar dupa cate am renuntat, si daca luam staff ul la rost si nu va faceam pe plac, de ce nu ati facut o reclamatie? astept niste dovezi pentru acuzatiile astea

In primul rand, te rog enorm de mult sa nu mai faci free-chat, risti sa primesti warn 😉. In al doilea rand, am tinut aceste dovezi o luna sau doua in calculator , insa mi-am facut acum ceva timp curatenie prin dovezile pe care le-am facut pe parcursul experientei mele pe Addicted2. ''si daca luam staff ul la rost si va faceam pe plac, de ce nu ati facut o reclamatie?'' daca participai la sedinte/citeai regulamentul staff-ului, aflai si tu ca Staff-ul nu are voie sa faca reclamatii pe forum altor membrii Staff. Imi aduc foarte bine aminte de acuzatiile pe care mi le-ai adus, de toate scandaluri pe care am fost nevoit sa le suport din cauza ta. Ti-am acordat chiar o a doua sansa, insa ai facut mai rau ca prima oara. Chiar daca nu am niste dovezi concrete, votul meu va ramane cel de mai sus, stiu foarte bine ce zic. 🙂

Edited by Hobi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...