Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[ Reclamatie ] Nyx


C45H999

Recommended Posts

[ Reclamatie ] Nyx

 

1. Numele tau din joc: C45H999

2. Numele jucătorului reclamat: Nyx

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Eram in end si un jucator "Andronie" imi tot spunea sa ies de pe cont ca mi-l sparge si imi fura toate itemele, am zis ok, am iesit doua minute si am reintrat, dupa care am scris pe chat "Am spart contul / Tpa la mine pentru iteme". Tudor222, Marinica au dat tpa la mine si i-am omorat, in regulament scrie clar ca tpa kill-ul este atunci cand victima (tudor222 / Marinica ) au fost chemati de mine /tpahere tudor222 /tpahere Marinica iar ei acceptand dar de fapt victimele au dat /tpa la mine pe propria lor raspundere in jurul orei 1:50-2:30, i-am omorat si ma acuzau de tpa kill... Dovada pentru asa ceva stiu ce trebuie sa fie data DE VICTIMA NU DE SPECTATORI!!!!!! ca nu se vede pe filmarea spectatorilor daca am dat eu /tpahere sau au dat ei /tpa la mine, PENTRU ASTA SUNT LOGURILE, si din cauza ca domnisoara LEADER Nyx [ Alexandra ] nu se intereseaza in stanga si in dreapta aplica sanctiuni din burta playerilor.. Se vede clar din filmarea data de catre Kirito990 ca nu este nici-o comanda ca as fi dat eu /tpahere lui tudor222 sau lui Marinica se vede doar ca s-au teleportat la mine si i-am omorat.... Reclamatia aceasta este axata fix pe subiectul asta si pe sanctiunea asta data din burta nu din trecut nu pentru viitor nu pentru altcineva, ci pentru mine si pentru prezent.

Totusi este cea mai mare sectiune de Survival 1.15.2 din Romania si totusi nu aveti staff capabil sa dea sanctiuni pe buna dreptate, nu inteleg cum este posibil...  Doresc sa se faca dreptate si ca data viitoare cand va da o sanctiune de genul sa se uite de doua ori la dovezi si sa se intereseze la gradele mai mari pentru a fi sigura pe ea SA NU MAI COMITA greseli de genul in care playerii sunt pusi sa stea cate 9 ore 10 ore degeaba la inchisoare. Doresc sa fie sanctionata cu warn pentru ca deja mi se pare o aberatie.

4. Martori: Nu

5. Sectiune: Survival 1.15.2

6. Dovezi - Poze:  Prima dovada a alexandrei din care nu se vede nici-o comanda cu /tpahere tudor222 / marinica.

A doua dovada a alexandrei din care nu se vede nici-o comanda cu /tpahere tudor222 / marinica.

DOVADA IN CARE SE VEDE PE CHAT CUM DA TPA LA MINE

https://imgur.com/a/YCZLkiI

 

 

Link to comment
Share on other sites

Buna, @C45H999!

Multumesc pentru timpul acordat acestei reclamatii!

Pentru inceput ar fi trebuit sa prezinti dovezile in care el/ei ti-au dat cerere, dar cum nu ai tot la ale mele ai apelat.

In urmatoarea dovada se vede ca faci tpa+kill ce faci tu acolo: 

Si apropo, cererile de la altii le primesti random , dar tu erai foarte pregatit cu ender crystalul.

In al doilea rand, in videoclip-ul urmator o sa vezi ca este chiar tpa+kill in acelasi loc si prin aceeasi metoda , dar facut de prietenul tau cu care faci team:

https://www.youtube.com/watch?v=g_0Nq9bXnfQ

Care probabil a invatat de la tine.

In afara de asta, ai inceput sa aduci acuze donatorilor fara a prezenta dovezi: https://imgur.com/a/c0mNaqN , aici arati imaturitate.

Aici cumva ma amenintai ca iau warn https://imgur.com/a/KFCDJGp

Iar in urmatoarea poza iti prezint atitudinea ta fata de staff: https://imgur.com/a/0fNNcPW

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...