Victorii71 Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 (edited) ban pentru nimic buna,voiam sa scrie asta pe cerere unban dar nu mergea,asa ca am scris asta aici si vreau sa zic am am primit un ban pentru absolut nimicde la :brbiulic123,pe bedwars,pentru ca un om Xanian a zis ca am hack dar eu nu am fac ori ce va dovedesc si brbiulic123 mi-a dat ban.....va rog vreau un unban pentru ca am facut absolut nimic si nu e prea corect ca am primit ban pt nimic si daca nu primesc un ban o sa zic la toti prieteni mei ca pe serverul asta se ia ban pentru nimic scuze da asta o sa fac ,imi pare rau ,va rog datimi unban va dovedesc ca nu am hack si nici nu am facut doar ziceti de trebe sa fac......... Edited July 2, 2020 by Victorii71 am gresit niste lucruri gramatice srry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Salut victorii cererile de unban se fac aici https://addicted2.ro/forum/2348-cerere-unban/ Respectand modelul impus de conducere comunitatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts