Beavery Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Problema Reguli Bedwars 1. Nickname: Beavery 2. Problema: Astazi am jucat Bedwars si am intampinat niste probleme. Un player a venit la mine in baza si m-a blocat in ea ca sa ma poata farma pentru a isi cumpara grad pe Factions. Acest player avea o armura destul de buna, echantata, la fel si sabie de iron cu sharpness. El m-a campat si m-a farmat si mi-a stricat stats-urile incredibil de mult. Ma omorat de 54 de ori in acel meci. Eu incercam orice dar el nu ma lasa sa iau iteme sau sa sparg lana pentru ca ma omora instant. El m-ai dadea si niste combo-uri dubioase si ma ataca la o distanta care nu cred ca este posibila. Eu am incercat sa fug si i-am distrus patul dar el era deja in spatele meu apoi a spus ca ma v-a farma de fiecare data cand are ocazia. Asa a decurs meciul pana un alt jucator m-a salvat si apoi m-a omorat. Macar el nu m-a farmat. Eu am inteles ca nu exista nici o regula cu privirea interzicerii acestui lucru, dar dauneaza foarte grav stats-urilor jucatorilor. Mi-ar placea daca acest lucru nu ar fi permis pe server pentru ca din cate stiu Nu Asa Se Joaca Bedwars. 3. Poze: le gasiti aici, sunt multiple poze https://imgur.com/a/6XmqBQO 3. Comentarii aditionale: Daca ati remedia acest lucru prin adaugarea unei reguli noi ar fi un server mult mai bun si mai distractiv. Noi jucatori vrem sa ne jucam bedwars nu sa fim farmati in propriile baze. - Cu respect, Beavery Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanisL Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Salut @Beavery! Poti sa dai disconnect de pe server daca ti se mai intampla asta, o regula ca asta ar fi inutila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zCristy Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 nu inteleg de ce ai nevoie de asa ceva cand poti da un singur 'leave' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Topic mutat la secțiunea "Propuneri" Acesta nu este un bug. Regula este una inutilă, bedwars este un minigame de tip pvp,nu survival. Trebuie să te lupți pentru a câștiga,noi nu avem ce sa iti facem daca el te bătea in continuu. Dacă ai dovezi cum că el ar avea hack,poti face un topic la secțiunea "Reclamații" (apasa aici pentru a merge la secțiunea "Reclamații")respectând modelul următor Mulțumim pentru timpul acordat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts