qVooDoo Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Propunere sanctiuni 1. Nume: Quueenn_ 2. Propunere: Adaugarea mai multor sanctiuni, cum ar fi: 1. Atunci cand cineva este prins ca face anumite constructii indecente/detine astfel de lucruri pe protectie, sa primeasca jail o perioada de timp ( 1h prima oara, dupa 4h dupa 6h etc ) 2. Atunci cand un player vine cu dovezi ( de preferat filmare) cum ca alt player i a dat scam, sa fie sanctionat faptasul. 3. Atunci cand cineva grifeaza in jurul protectiei cuiva, sa fie sanctionat, pentru ca, uneori, se mai intampla ca atunci cand vrei sa pui o protectie, se intersecteaza cu a altcuiva si raman cate block uri fara protectie unde poate grifa oricine 3. Sectiune: survival 1.8 si 1.15 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Multi jucatori patesc astfel de lucruri si consider ca este o propunere extrem de buna. 5. Poze/Film: - 6. Ceva de adaugat?: Sper sa se aprobe ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibix Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Buna quueenn Mie personal mi se par niste propuneri superbe^^ Chiar ma gandeam la propuneri de genul uneori si cred ca ar fi perfecte. Mereu vad lucruri de genul si nu avem ce sa gacem so..haide sa le aplicam zic^^ Astept si raspunsul colegilor mei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanisL Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Buna @quueenn!Sunt niste propuneri foarte bune, Vad ca se intamplat multe lucruri de genul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narxxxis69 Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Complet de acord cu majoritatea propunerilor. Propuneri decente! N-am nimic de spus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IsOlly25 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Acum ca s-a adaugat si sectiunea BuildBattle , se va adauga o regula legata de constructiile indecente,sper. Restul propunerilor sunt inutile,trebuie sa te gandesti bine inainte sa iti pui o protectie,e normal sa primesti grief sau sa se puna altii langa tine. Iar la propunerea cu scam,staff-ul nu se ocupa de itemele pierdute/furate. Este strict problema voastra cu cine faceti trade-uri si cu ce faceti,va asumati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 La 13.07.2020 la 18:04, DenisBlackArtz a spus: Acum ca s-a adaugat si sectiunea BuildBattle , se va adauga o regula legata de constructiile indecente,sper. Restul propunerilor sunt inutile,trebuie sa te gandesti bine inainte sa iti pui o protectie,e normal sa primesti grief sau sa se puna altii langa tine. Iar la propunerea cu scam,staff-ul nu se ocupa de itemele pierdute/furate. Este strict problema voastra cu cine faceti trade-uri si cu ce faceti,va asumati. Mulțumim pentru propunere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts