Victorii71 Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 (edited) minigame zombie invasion Buna,am o idee de minigame adica mini game-ul asta este si pe hypixel si cred ca doar acolo minigame-ul de numeste "Zombie Invasion" in acest minigame trebe sa deschizi chesturi puse random in diverse locuri (case,gradini,strazi etc.) si din ele poti gasi arme gloante mancare si potiuni de heal,tu si oameni care sunt in joc trebuie sa nu muritii si sa omoriti zombie si incep sa vina incet cati mai multi zombie si poti castiga cand expira timpu ,mi se pare distractiv si nu cred ca mai e mini gameul asta pe ori care alt server in fara hypixel sper ca va placut ideea enjoyyyyyy XDDD Edited July 11, 2020 by Victorii71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanisL Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Buna @Victorii71! Te rog sa respecti modelul:1. Nume:2. Propunere:3. Sectiune:4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:5. Poze/Film:6. Ceva de adaugat?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Pentru a ne impartasi o propunere te rugam sa respecti modelul urmator: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts