Eddi Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Recuperare grad _Eddi_ 1. Nickname: _Eddi_2. Sectiune:Survival 1.83. Cine ti-a scos gradul?: Rydan sau Karamel4. Motivul:Limbaj vulgar pe forum.5. Cand ti-a fost scos gradul?: Pe data de 3 Iunie.6. Comentarii aditionale: îmi cer scuze pentru comportamentul imatur de care am adus dovadă. M-am enervat prea ușor pe acel jucător și nu trebuia să îi răspund cu aceeași monedă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddi Posted July 13, 2020 Author Share Posted July 13, 2020 Acum 29 minute, DenisBlackArtz a spus: Imi pare rau,dar din cate am auzit si cat timp te-am prins eu in staff,erai toxic. Erai tare in gura,nu iti prea pasa de grad,trebuia sa te gandesti mai bine inainte sa ai comportamentul pe care l-ai avut. Sa ai o zii faina. Imi pare rau daca ti-ai facut o impresie proasta despre mine prin greselile pe care le-am facut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnnaNee Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Ca părerea mea de helper de acolo, când plecam, mi-ai dat ss sau când nu e staff, mă chemai să stau cu playerii sau pentru mute chiar dacă am avut puțin timp, nu aveai comportament bun în trecut dar văd că încerci să te schimbi și vrei să ne ajuți cu adevărat, cred că meriți o micuță șansă Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulturul123 Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Salut Edi cum a zis si colegul meu denis nu prea iti pasa de grad si ai vorbit urat pe chat si colorat nu cred ca te-ai schimbat foarte tare sper o schimbare majora din partea ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddi Posted July 14, 2020 Author Share Posted July 14, 2020 (edited) Salut Vulturul. Daca ai mai fi intrat pe sectiune, ai fi observat ca mi-am schimbat comportamentul. In legatura cu limbajul vulgar, acesta nu a fost folosit pe chatul principal al sectiunii. Iti multumesc pentru votul adus acestui topic. Edited July 14, 2020 by xiremen nu mai face post hunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrikV Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Salut Eddy2415! Mulțumim pentru timpul acordat cererii. Eu sunt de acord cu ce au zis colegii mei. Imi pare rău. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 @Eddy2415 daca nu esti solicitat te rog sa nu mai comentezi la topic. Acum in legatura cu cererea de unban raspunsul meu este unul negativ deoarece ai jignit/injurat un jucator pe forum din pura frustrare negandindu-te la consecinte asa cum ai si spus in acel comentariu, acest comportament nu este demn de un membru staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cataa17 Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Acum 3 ore, Eddy2415 a spus: Salut Vulturul. Daca ai mai fi intrat pe sectiune, ai fi observat ca mi-am schimbat comportamentul. In legatura cu limbajul vulgar, acesta nu a fost folosit pe chatul principal al sectiunii. Iti multumesc pentru votul adus acestui topic. fără free chat ! după cum au zis și colegii mei,tu erai membru staff doar din tab,nu și din comportament Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibix Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Buna Edi! Fata de colegii mei eu am alt raspuns,inteleg ca te-ai enervat atunci,si stiu ca ti-ai inteles greseala,sincera sa fiu nu stiu de ce unii care nici nu stiu cum erai zic chestii de genul. Erai si esti activ,ma chemi cand nu e staff,spui ''prell off,caps off..etc,,.Ti-ai inteles greseala din punctul meu de vedere si cred ca ar trebuii sa ti se mai daruie o sansa,hai cu staff pe survival pe 1.8! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 Salut. Am vazut ca te-ai schimbat si vorbesti frumos. Mi-ai dat si ss-uri in care anumiti jucatori incalca regulamentul,pentru a-i sactiona. M-ai ajutat,mersi. Sper sa revii inapoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narxxxis69 Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 Votez in functie de ce am observat pana acum. Meriti o a doua sansa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted July 19, 2020 Admin Share Posted July 19, 2020 Revino cu o noua cerere cand dovedesti ca meriti a doua sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts