Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cine Sa Il Marcheze Diseara?


yasha

Recommended Posts

  • Admin

Real Madrid- Barcelona, astazi, 23:00

Messi are pana acum 13 goluri in poarta celor de la Real Madrid. Singurul om care a mai reusit sa-l anihileze cat de cat anul trecut a fost portughezul Pepe. Mourinho n-a dormit toata saptmana. Nu stie pe cine sa-l puna la marcaj la Messi.

Messi se bate cu Real din 2007. Atunci a fost marcat de Miguel Torres, Helguera si Sergio Ramos. A dat doua goluri. In 2008 a fost marcat de Gago si Cannavaro. Degeaba. In 2009, Cannavaro si Heinze l-au scapat de doua ori pe Messi din marcaj iar acesta a dat doua goluri.

In 2010 a venit randul lui Albiol sa faca cunostinta cu driblingurile naucitoare si viteza lui Messi. In Chmapions League 2011, Sergio Ramos, Lass, Albiol si Marcelo au fost umilti de Messi. De doua ori. Tot in 2011, dar in turul din Supercupa le-a venit randul lui Khedira si Lass. La retur, Carvalho si Cristiano Ronaldo au incecat sa-l opreasca. La fel si Coentrao si Pepe. N-au reusit. In total, Messi a marcat de 13 ori iar Barca s-a impus aproape de fiecare data.

Singura data cand Messi a fost invizibil iar Realul a castigat a fost in finala Cupei de anul trecut. Pepe s-a ocupat personal de oprirea Balonului de Aur. Cine sa il tina acum?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...