Robertsefu2 Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Prezentare Salut , ma numesc Robert Petrisor , am 17 ani si sunt din Timisoara .Sunt un baiat descurcaret, am scapat din multe situati incurcate .De cand eram mic imi placea sa ma joc pe calculator , si inca imi place , dar nu chiar asa mult. Imi place sa ma joc pe fotbal ,sa ma joc pe calculator si sa stau afara cu prieteni , nu fumez , nu beau alcool , sunt un baietas cuminte Sunt in clasa 11 la ”LPS Banatul Timisoara” , vreau sa merg la facultatea de medicina Universitatea de Medicină „Victor Babeș” din Timişoara . Si cam asta este prezentarea mea,sper ca va place daca vezi asta esti The best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 (edited) Bun venit in comunitate! Edited July 14, 2020 by Porto Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Bun venit!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts