Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Dupa Geraldo, Bicfalvi Si Iliev, Inca Un Jucator E Gata Sa-Si Ia Adio De La Steaua In Vara!


yasha

Recommended Posts

  • Admin

Steaua poate ramane doar in Tatarusanu din vara. Lui Stanca ii va expira contractul la finalul sezonului.

Stanca spune ca asteapta sa inceapa negocierile pentru contract. Nu e singurul in aceasta situatie. La fel ca Stanca, si Geraldo, Iliev si Bicfalvi asteapta noi propuneri de contract.

"Am ramas pentru ca inca mai am contract cu Steaua. Din vara o sa discutam... probabil... ii astept la negocieri... sau ei pe mine. Nu mai e mare diferenta intre noi si Dinamo acum. A fost si mai mare dar am redus-o. Ii transmit lui Borcea sa se mai gandeasca atunci cand spune ca la meciul cu noi Dinamo va fi deja campioana. Sunt putin frustrat cand vazut ca Dinamo e lider, dar daca sunt pe primul loc inseamna ca merita.", a declarat portarul Stanca.

Stanca si-a facut ziua de nastere in cantonamentul de la Poiana. Nu se plange de antrenamentele grele ale lui Ilie Stan. El a lucrat si cu Piturca, unde era mult mai rau.

"Nu stiu de cate ori mi-am facut ziua in cantonament, dar de fiecare data e acelasi sentiment, e urat ca nu sunt cu familia dar echipa e ca si a doua familie. Este al 10-lea sau 11-lea cantonament in care sarbatoresc ziua."

"Pentru mine e usor in cantonament, am mai participat si cu domnul Piturca, cu 3 antrenemente pe zi, sunt mai obisnuit decat ceilalti. Fiecare e liber sa spuna ce vrea despre cantonamentele la munte, daca domnul antrenor asa a considerat, stie mai bine."

"Avand in vedere ca sunt nascut iarna, imi place zapada, sunt obisnuit... e cum se simte pestele in apa. "

Chiar daca nu a fost in lotul Stelei la semifinala cu Boro, Stanca spune ca simte ca vrea razbunare in fata antrenorului McClaren.

"Cu Twente e un meci destul de greu, de asta ne pregatim aici... pentru meci. Speram sa trecem mai departe. Avand in vedere ca au fost 50 de mii cu Larnaca, acum astept la fel sa fie, si mai multi. In Ghencea nu incap 50.000, deci National Arena. In Ghencea insa e baza extraordinara, avem conditii si e un avantaj.

"La meciul cu Boro eram la alta echipa, cu jumatate de inima, dar a fost o realizare foarte mare, pacat ca nu au trecut mai departe. Nu cred ca ar mai merge... ulciorul nu merge de prea multe ori la apa... ar fi cazul sa-i dam peste nas putin."

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...