Schwifty1234 Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Propunere Schwifty1234 1.Nume:Schwifty 2. Propunere:sa adaugi sa mearga cu noua versiune si sa poti merge in end 3. Sectiune:skyblock,cu noua versiune global 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:ar fii o idee buna pentru comunitatea dvs 5. Poze/Film:nu 6. Ceva de adaugat?:nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut16cm Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zCristy Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 salut! skyblockul va ramane momentan pe 1.12.2, sa ti spun si de ce: 1. versiunea 1.16 nu este una stabila de multiplayer, nu sunt pluginuri 2. si daca te referi la o versiune MAI NOUA nu cea mai noua, de exemplu 1.13 sau mai stiu eu ce, o sa fie lag mai mare, buguri multe si altele in legatura cu endul, skyblockul nu e survival, dupa parerea mea pe skyblock nu ar merge DELOC endul, aceasta sectiune se refera la alt ceva, deja e prea mult bafta bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Nu sunt foarte bine optimizate versiunile mai noi, va fi lag cel mai probabil, ideea cu end-ul este buna, poate la urmatorul update. Multumim pentru propunere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts