SamuelMc Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 Recuperare grad Moartea_lee 1. Nickname: Moartea_lee 2. Sectiune: Survival 1.8 3. Cine ti-a scos gradul?: Rydan 4. Motivul: am primit 3 warnuri, 1. am raspuns pe alte sanctiuni 2. am dat mute aiurea (nu am scris numele corect a unui jucator) 3. am fost acuzat ca am dat kitul staff, deci nu l am dat, dar am spus, recunosc, ca voi da urmatorul kit staff dar intentia era sa glumesc) 5. Cand ti-a fost scos gradul?: acum 2-3 saptamani 6. Comentarii aditionale: sper sa imi dati o a doua sansa, totusi am gresit, in ultimul timp am avut un comportament destul de toxic, imi cer iertare si nu stiam ca nu e voie sa raspund pe alte sanctiuni. ADD2 FORTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 (edited) Salut, referitor la răspunsul aiurea pe forum nu ai nici o scuza te am avertizat personal de acest lucru ai fost avertizat si de rydan sau cara, nu mai țin minte exact, ,in plus ai contul Banat pe forum din cate stiu (cel vechi) pentru răspuns la topic uri aiurea in concluzie dupa mai mult de 2 avertizări ai continuat sa sa faci aceleași greșeli, cat despre comportament stiu doar din spusele colegiilor mei si prefer sa nu argumentez mai mult.O concluzie finala eu personal nu cred ca iti meriți gradul înapoi bătându-ți joc de aceasta funcție.Ai fost in staff o perioada Medie de timp si cred ca iti puteai da seama de o sanctiune greșita daca erai atent pe cine sanctionezi.+glumele de genul “iti dau kit staff” nu sunt acceptate. Edited July 21, 2020 by Porto Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnnaNee Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 Cu o părere de rău, nu-ți meriți gradul, știu că recent ai luat mute de la mine dacă îmi aduc aminte pentru limbaj sau ceva, dar nu te văd pregătit pentru a recupera gradul, sunt de acord exact ce a zis colegul meu de mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Acum 4 ore, Porto a spus: Salut, referitor la răspunsul aiurea pe forum nu ai nici o scuza te am avertizat personal de acest lucru ai fost avertizat si de rydan sau cara, nu mai țin minte exact, ,in plus ai contul Banat pe forum din cate stiu (cel vechi) pentru răspuns la topic uri aiurea in concluzie dupa mai mult de 2 avertizări ai continuat sa sa faci aceleași greșeli, cat despre comportament stiu doar din spusele colegiilor mei si prefer sa nu argumentez mai mult.O concluzie finala eu personal nu cred ca iti meriți gradul înapoi bătându-ți joc de aceasta funcție.Ai fost in staff o perioada Medie de timp si cred ca iti puteai da seama de o sanctiune greșita daca erai atent pe cine sanctionezi.+glumele de genul “iti dau kit staff” nu sunt acceptate. Nu meriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narxxxis69 Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Ai un vot umil de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted July 23, 2020 Admin Share Posted July 23, 2020 Cautam oameni cat mai capabili si maturi, insa tu ai demonstrat ca nu esti unul dintre ei. Inainte sa dam test m-ai spamat si ma stresai si ma sunai sa iti raspund la cerere. Apropo, cererea de recuperare grad nu mai este valabila. Daca vrei grad, fa cerere helper din nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts