MagicGold1 Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 (edited) as dori helper Prenumele tau:DenysCu ce nick-uri joci pe server:MagicGold1Varsta:14 aniPrimele 7 cifre din CNP: Prenumele tau:DenysCu ce nick-uri joci pe server:ExinokVarsta:14 aniPrimele 7 cifre din CNP:5060310Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper:1.sunt activ cand o sa decideti daca ma acceptati voi avea 24H jucate. 2.imi place sa vorbesc cu playerii si sa dau sfaturi/ sa ofer ajutor. 3.Imi place serverul si am jucat prima data pe acest server acum un an/doi dar m-am lasat o vreme de minecraft,iar acum m-am intors. Discord (Obligatoriu) :Denys#2605Ai citit regulamentele? :Da ,cu claritateCâte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie):https://imgur.com/a/UAhwPzZDaca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?:Oricand este nevoie de mine dar mai mult dimineata si la pranz Scuzatima ca am loat destul de multe sanctiuni dar o sa incerc sa nu mai iau Edited July 26, 2020 by MagicGold1 nu am scris corect=] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut16cm Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Nu ai citit regulamentul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tania Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Cererea este facuta in locul nepotrivit. Nu exista cnp. nu ai citit regulamente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 15 minutes ago, Tania33 said: Cererea este facuta in locul nepotrivit. Nu exista cnp. nu ai citit regulamente Cererile de Helper nu se fac aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts