SefuSefilor Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Cerere recuperare grad 1. Nickname: Alaga_2. Sectiune:Survival 1.15.23. Cine ti-a scos gradul?:Rydyy4. Motivul:Nu a fost precizant cand mi-a fost luat gradul!5. Cand ti-a fost scos gradul?:Acu 2 sapt6. Comentarii aditionale:idk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCkyDz Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Ești foarte Toxica/toxic. Mă înjuri pe mine și pe alexking și mai și susții că winter nu merită ban. Pe scurt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cataa17 Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Salut Alaga... eu nu o să răspund cu pro sau contra aici pentru că chiar nu-i dau seama de situație, dar treaba stă în felul următor... de când ai fost dat afară din echipa STAFF nu ai mai fost activ,nu prea ai mai ajutat playerii de pe secțiune și ai început să fii în contradicție cu membrii STAFF având în vedere sancțiunile. Pe lângă că tot mai ai comportamentul toxic,ai sancțiuni recente. Dacă ai fii vrut să revii în echipa staff cred că ar fii trebuit să îți dai silința. și te rog să nu mai spui că nu știi că motivul pentru care ai primit revome pentru că am înțeles că ai fost atenționat de să scoți ce aveai în pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulturul123 Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Salut alaga nu mai am nimic de adaugat au spus totul colegii mei din partea mea ai un Link to comment Share on other sites More sharing options...
SefuSefilor Posted July 31, 2020 Author Share Posted July 31, 2020 La 29.07.2020 la 17:08, brbiulic123 a spus: Ești foarte Toxica/toxic. Mă înjuri pe mine și pe alexking și mai și susții că winter nu merită ban. Pe scurt da-mi o dovada in acest moment cum te-am injurat pe tine sau pe allexking in privat sau pe chat-ul public!Te-as ruga sa nu te mai plangi peste tot,ca vorbesti fara sa stii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 @Alaga-NoReal Primesti 10 puncte warn up pentru freechat la topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin TheLight1 Posted August 1, 2020 Admin Share Posted August 1, 2020 On 7/30/2020 at 9:51 AM, cataa17 said: Salut Alaga... eu nu o să răspund cu pro sau contra aici pentru că chiar nu-i dau seama de situație, dar treaba stă în felul următor... de când ai fost dat afară din echipa STAFF nu ai mai fost activ,nu prea ai mai ajutat playerii de pe secțiune și ai început să fii în contradicție cu membrii STAFF având în vedere sancțiunile. Pe lângă că tot mai ai comportamentul toxic,ai sancțiuni recente. Dacă ai fii vrut să revii în echipa staff cred că ar fii trebuit să îți dai silința. și te rog să nu mai spui că nu știi că motivul pentru care ai primit revome pentru că am înțeles că ai fost atenționat de să scoți ce aveai în pc. Cata a spus cam tot ce aveam de spus... esti foarte toxic si vorbesti ca la usa cortului pe server, nu este o atitudine de un membru staff.. stim cu totii adevaratul motiv, inclusiv tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted August 2, 2020 Admin Share Posted August 2, 2020 Stii si tu motivul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts