arymo Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Propunere arymo_ 1. Nume: arymo_ 2. Propunere: eu ma gandeam sa bagati /condense pentru staff only pt ca cei donatori care sunt mai mici ca staff-ul au acces la /condense si staff-ul nu are. 3. Sectiune: skypvp 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: o sa aduca mai multa lume staff si am vazut ca cautati staff zic eu. 5. Poze/Film: n-am 6. Ceva de adaugat?: n-am Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrMinionekPL Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Eu zic ca ar merge, numai ca ar fi mai bine pe toate sectiunile nu doar skypvp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Eu zic ca e mai bine sa ramana asa cum este, daca cineva vrea sa doneaza este in cautare sa primeasca iteme si comenzi care sa l ajute pe server, iar daca ar baga si la staff comanda /condense s ar strica enconomia servarului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Mai degraba sa le ramana doar donatorilor acces la comanda asta, pana la urma de aceea sunt si donatori, pentru a avea acces la diferite comenzi printre care si asta. Ar fi ok sa avem si noi ca staff acces la /condense , dar mai bine ramane asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 De la admin in sus ai acces la condense, oricum nu este o comanda care ajuta enorm de mult, deci nu este importanta pentru un membru staff avand in vedere ca nu il ajuta cu moderarea chat ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts