Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cerere unban Moartea_lee

SamuelMc

Recommended Posts

Salut Moartea_lee acum raspund in numele lui Edi deoarece el este plecat pentru că astăzi este sărbătoare și nu poate raspunde. In primul rand as dori sa precizez ca griefing-ul de orice fel nu este permis. EL ti-a dat ban 12h pentru faptul că aveai acces în baza lui și pentru că ai "furat" câteva spawnere(acest lucru îl poate confirma și xAccused deoarece prima data le ai luat de la el și mi le ai vandut mie). El asa a considerat că trebuie să fii sanctionat daca tu consideri ca trebuie sancționat sau ca a gresit imi poti face o reclamație.:contra:

Buna, Moartea_lee ! Doar pentru ca membrului staff i s a grifat baza/ i s au furat iteme asta nu inseamna ca trebuie sa dea ban ca asa vrea el. Nu exista nicio sanctiune pentru asa ceva!  In plus, trebuie sa si asume daca ti a dat ps allow.

:pro:

• Like 1

La 15.08.2020 la 22:22, quueenn a spus:

Buna, Moartea_lee ! Doar pentru ca membrului staff i s a grifat baza/ i s au furat iteme asta nu inseamna ca trebuie sa dea ban ca asa vrea el. Nu exista nicio sanctiune pentru asa ceva!  In plus, trebuie sa si asume daca ti a dat ps allow.

Plus că regula pentru itemele furate/pierdute e valabilă pentru toată lumea,nu doar pentru playeri.

Dacă s-a adăugat regulă nouă cu sancțiuni pentru furatul itemelor,să mă anunțe și pe mine colegul meu Edi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...