SamuelMc Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Cerere unban Moartea_lee Nick: Moartea_lee Pe ce sectiune ai primit ban: Survival 1.8 Numele membrului din staff care te-a banat: edutzu Dovezi: https://imgur.com/a/Khy4vyB Alte detalii: acolo in poza zice la motiv griefing, cea ce eu nu am facut asa ceva, va rog sa il sanctionati pe edutzu ca da ban aiurea. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notericc Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Salut Moartea_lee acum raspund in numele lui Edi deoarece el este plecat pentru că astăzi este sărbătoare și nu poate raspunde. In primul rand as dori sa precizez ca griefing-ul de orice fel nu este permis. EL ti-a dat ban 12h pentru faptul că aveai acces în baza lui și pentru că ai "furat" câteva spawnere(acest lucru îl poate confirma și xAccused deoarece prima data le ai luat de la el și mi le ai vandut mie). El asa a considerat că trebuie să fii sanctionat daca tu consideri ca trebuie sancționat sau ca a gresit imi poti face o reclamație. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Buna, Moartea_lee ! Doar pentru ca membrului staff i s a grifat baza/ i s au furat iteme asta nu inseamna ca trebuie sa dea ban ca asa vrea el. Nu exista nicio sanctiune pentru asa ceva! In plus, trebuie sa si asume daca ti a dat ps allow. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cataa17 Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 La 15.08.2020 la 22:22, quueenn a spus: Buna, Moartea_lee ! Doar pentru ca membrului staff i s a grifat baza/ i s au furat iteme asta nu inseamna ca trebuie sa dea ban ca asa vrea el. Nu exista nicio sanctiune pentru asa ceva! In plus, trebuie sa si asume daca ti a dat ps allow. Plus că regula pentru itemele furate/pierdute e valabilă pentru toată lumea,nu doar pentru playeri. Dacă s-a adăugat regulă nouă cu sancțiuni pentru furatul itemelor,să mă anunțe și pe mine colegul meu Edi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Banul a expirat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts