DragosRu Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 (edited) RECLAMATIE JAIL NEAVAND MOTIV + DOVADA ODEL 1. Numele tau din joc: BubuRusu 2. Numele jucătorului reclamat: AlexSpeed112 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: MA ACUZA DE HACK + NU SE UITA PE LIVE SA VADA DACA AM HACK ARATAND DOVEZILE PE LIVE SI IMI DA JAIL NEAVAND MOTIV SI DOVADA 4. Martori: AM MOMENTUL PE LIVE 5. Sectiune: SKYPVP 6. Dovezi - Poze: https://www.youtube.com/watch?v=W2BjcLY3BQM+- 7, LIMBAJ DE GRAD PE SERVER Edited August 14, 2020 by DragosRu Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Buna, Dragos ! Ok, poate ca tu nu ai hack, el ti a cerut control si abia dupa ai zis ca faci live, desi, chiar si asa, ar fi irelevant. Cand un membru staff iti cere control, ai 3 minute la dispozitie sa ii dai programul pe care el ti l cere, daca au trecut cele 3 minute si nu te ai prezentat pentru control => jail 8h refuz control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Salut, multumim pentru reclamatia facuta colegului nostru , dar din video ul lui alex se vede clar refuz control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted August 15, 2020 Admin Share Posted August 15, 2020 Ai fost somat de mai multe ori sa accepti controlul, insa nu ai vrut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts