PUMAndrei20 Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Cerere recuperare grad 1. Nickname: PUMAndrei202. Sectiune: skypvp ( helper)3. Cine ti-a scos gradul?: Rydan4. Motivul: inactivitate5. Cand ti-a fost scos gradul?: mai / iunie ( nu sunt sigur)6. Comentarii aditionale: Am avut examenul si nu am mai putut sa intru ( am anuntat pe discord ca nu mai pot sa intru ) , sper sa primesc o a doua sansa Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Buna, Andrei ! 44. Nu aveti voie sa faceti o "Cerere de Recuperare Grad" in cazul in care ati primit remove. Aveti acest drept DOAR in cazul in care v-ati retras din motive personale. In caz contrar veti fi respinsi direct. Daca vreti sa reintrati in staff, o puteti face completand o "Cerere Helper". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 La 25.08.2020 la 7:04, quueenn a spus: Buna, Andrei ! 44. Nu aveti voie sa faceti o "Cerere de Recuperare Grad" in cazul in care ati primit remove. Aveti acest drept DOAR in cazul in care v-ati retras din motive personale. In caz contrar veti fi respinsi direct. Daca vreti sa reintrati in staff, o puteti face completand o "Cerere Helper". Cum a spus si ea,trebuie sa faci o cerere helper. Odata ce nu mai esti in staff din motivul inactivitatii,asta inseamna ca ai laut remove. Te asteptam cu cerere respectand modelul si citiind cele 2 regulamente. Iti multumim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts