Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Assassins Propunere

SnakeBF

Recommended Posts

Assassins Propunere

Deci, in assassins cand esti nou, nu ai nimic, iar singuru lucru este sa farmezi, iar aceasta chestie este greu deoarece sunt playeri op la spawn care asteapta sa se dea un player nou jos iar ei  primesc instatant kill, iar pentru ei este bine chestia asta pentru ca poate sa creasca in top kills usor iar pe langa chestia ca e ez kill, poti sa stai sa farmezi bani pe chestia asta, sugestia este sa da-ti la kit start ceva mai bun, nu doar armura aia (nu ii retin numele), iar daca o sa fie asa armura, sa cresteti durabilitatea la armura,ca daca cineva e nou si are armura de diamant buna,  cineva ii da 15-20 hits cu topor-ul, armura e dusa, eu zis sa cresteti durabilitatea pentru ca cand esti la 1v1 iti trebuie armura (vre-o 1-2) iar pentru cineva nou 1-2 set(uri) de armura de diamant e ceva, iar propunerea mea esta ca armurile de diamant sa aiba macar unbreaking X sau macar V

Eu cred ca daca assassins va avea asa fel de update, multa lume s-ar apuca de assassins
Propunerea mea este doar un motiv din care multa lume nu se apuca de assassins, si nu vreau sa zic ca assassins-ul trebuie sa aiba un update fix cum am zis eu, dar trebuie sa fie macar ceva din propunerea mea (poate sa farmezi trebuie da macar sa iti dea o armura buna care nu se strica repede sau invers, daca intelegeti ce vreau sa spun) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...