Tudoreal Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 [Propunere Survival 1.16.1] 1. Nume: Tudoreal 2. Propunere: Adaugarea unui sistem de Bank 3. Sectiune: Survival 1.16.1 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Personal, cred ca ne-ar ajuta sa strangem banii mai rapid. Daca bagi cate 100k de fiecare data cand ii aduni, faci banii altfel, asa nu mai intri in ei. 5. Poze/Film:- 6. Ceva de adaugat:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
xQwErTy1337 Posted August 28, 2020 Share Posted August 28, 2020 Cel mai bine e sa se elimine complet limita de bani pentru ca n-are niciun rost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 A fost un bug pe skyblock cu acest sistem de bank,iar multi au abuzat de el. Multumim pentru propunere. Poate pe viitor daca se va remedia problema,dar eu unul nu cred ca este nevoie de acest lucru,odata ce vrei sa faci multi bani,trebuie sa stii si cum sa ii folosesti si cati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts