Water_Gamer Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Cerere developer 2.0 nume: Cosmin varsta: 17 ani. experienta: Limbaje de programare: PHP (5 ani de experienta); C/C++ (3 ani de experienta); .NET (4 ani de experienta - aici se pot include C#, ASP.NET VB.NET); NodeJS (2 ani de experienta); Javascript client-side (3 ani de experienta); Typescript (1 an de experienta); Java (3 ani de experienta); Golang (3-4 luni de experienta); Angular && React && Vue (1 an de experienta); Python (2 ani de experienta); Flask (3 luni de experienta); Assembly (2 ani de experienta) Others HTML (6 ani de experienta); CSS (6 ani de exprienta); SQL (4 ani de experienta, de obicei utilizez framework-ul PDO pentru ca este orientat pe object programming si mult mai sigur de folosit); XML; JSON Sunt mai multe, insa, nu pot sa le amintesc tot ce am experimentat. cu ce anume puteti ajuta comunitatea: As putea ajuta ca , comunitatea sa aibe propriile ei sisteme unice, usor de utilizat, deoarece comunitatea de minecraft in romania e destul de poluata, iar developerii si mai prejos decat atat, intrucat majoritatea pluginurilor sunt configurate prin .yml si se cred mari dezvoltatori, iar mai apoi se duc pe samp si cheama femei minore in orasul lor. Sau sunt cei care fac plugin-uri, ii respect, insa se inspira din exterior 99.9% (oh no, they know the ctrl +c / ctrl + v keys). Pot sa imbunatatesc comunitatea la maxim. Sa o aduc la un nou nivel. Codul sursa o sa vi-l dau voua, la cerere, organizat, pentru a-l intelege orice prost. Multumesc ! P.S: Am demonstrat in privat ca stiu toate limbajele de programare, iar asta aduce numai ca pot aduce mii de beneficii comunitatii si chiar pot aduce comunitatea in top!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayzzee123 Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 a demonstrat că știe toate aceste limbaje, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Imi inspiri incredere. Sper sa ne faci comunitatea mai buna si mai frumoasa. Iti multumim! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SefuSefilor Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Din moment ce cunosti toate aceste limbaje de programare,esti cel mai potrivit pentru acest rol in comunitatea noastra! Sper ca nu ai uitat de parteneriatul cu hypixel si o sa pui watchdog-ul pe addicted2,ceva unic in Romania! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Ai primit deja un răspuns la cererea anterioară: Iar pentru free-chat ul acesta veți fi sancționați. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts