BrianN1 Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Propunere Factions 1. Nume:Brian2. Propunere:Salut , deoarece am o propunere destul de schimbatoare sa zic asa , 1.Factions-ul sa ia o schimbare radicala si sa se schimbe , ce inseamna sa se schimbe? Sa fie sa zic asa ca pe PREMIUM , si cand ma refer ca si pe premium nu zic sa fie premium server-ul ci sa fie ca si acolo , mai OP cu coinflip , roulette etc , sharpness 20 maxim si rank-uri mai bune dar si mai scumpe pana in 100e sa zic asa , protection 30 si cu tunul sa poti raida si un cartier cu 10 straturi nu ca si acum deabea poti raida un buncar cu 1 strat (depinde) si la treaba aceasta cu raidul ma refer sa fie setat bine tunul . 2.Sa se scoata toxicitatea si prin asta sa fie asa , esti toxic , zici L ez l2p etc iei ban 24h , prin asta sunt sigur ca multi se vor calma si nu o sa mai fie asa toxica lumea iar pentru hack sau ghost si de astea sa fie banned 16d pentru a sta pe tusa mai mult timp nu 2d sau cum este acum . Iar ultima propunere este sa fie adus un expert prin buguri , in ce consta asta ? Ma refer un baiat de pe premium care stie buguri si sa le poata rezolva deoarece asa se vor duce si bugurile de raid si ce mai sunt acum iar ultima care este chiar ULTIMA sa nu ma fie abuz , nu sa vina un administrator sau mai stiu eu ce lider si sa dea spawnere la o factiune si prin asta nu ma refer la nimeni dar a fost.3. Sectiune:Factions4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:O schimbare majora dar eu zic ca ar ajuta la jucatori.5. Poze/Film:Nu cred ca ese asa de greu 6. Ceva de adaugat?:Sper ca cineva o sa citeasca tot ce am scris pwp Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark1241 Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 (edited) la faza cu iteme mai op si eu am propus o ,asta 1 la mana 2. trebuie sa fie echilibrat protection ul cu sharpness ul,eu as vrea sa fie protection decent si sa fie sagetile sh 100 , ar fi demential Asta e o propunere foarte buna,trebuie implementata insa nu sunt multi care cunosc cum sa faca asemenea factions Edited September 24, 2020 by dark1241 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Iti multumim pentru propuneri! A fost si wipe pe factions si se vor mai adauga lucruri noi pe parcurs, toate la randul lor! Ne vom gandii la ce ne-ai spus si pe viitor poate se vor implementa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts